Întrebare recomandată | alexalexa2000 a întrebat:

Heiii Tpu.Am urgentă nevoie de ajutor. Vreau să îmi fac șuvițe cu albastru de metil.Merge pe părul șaten? Și dacă da, cum se aplică?

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Merge pe parul saten numai daca este natural, dar ai toate sansele sa iti iasa un verde foarte urat asa ca daca vrei albastru, poti sa incerci sa iti decolorezi suvitele mai intai.
Procedeul e cam ca aici
http://www.youtube.com/watch?v=WJWDnei1LMM

MerryRain sa stii ca nu esti cu nimic mai desteapta daca copiezi raspunsurile scrise si gandite de altii.
http://www.tpu.ro/......-spal-sau/

| S3S3an a răspuns:

După ce îţi speli părul şi încă nu s-a uscat în totalitate, aplică albastrul de metil (nu e neapărat să îl amesteci cu apă având în vedere faptul că vrei să îţi colorezi doar câteva şuviţe). Eu nu foloseam pensulă, ci îmi luam nişte manuşi chirurgicale şi băgam degetele în albastrul de metil, iar apoi le dădeam pe şuviţă. Albastrul de metil pune-l într-un vas mic (eu foloseam un capac mai adânc de la un borcan de plastic). După ce ţi-ai colorat şuviţele dorite, usucă-le cu feohnul, sau lasă-le să se usuce natural să vezi cum au ieşit. Te sfatuiesc ca după aceea să îţi mai clateşti odată suviţele ca să nu fie îmbibate cu prea mult albastru de metil, căci se va lua foarte mult pe haine, mâini, lenjerii etc, însă nu foarte mult ca să nu se ducă culoarea prea tare. În prima noapte poţi să pui un prosop închis la culoare pe perne, sau altceva ce poţi să murdăreşti, pentru a nu murdări feţele de perne. În primele zile culoarea ţi se va lua pe mâini, o să le ai cam albastre, însă mai apoi nu vei mai avea probleme.
Te sfătuiesc să nu îţi colorezi prea multe şuviţe odată, având în vedere faptul că e la prima încercare, sau fă-le cât mai subţiri. La început culoarea va fi albastru-turcoaz şi treptat se va înverzi, dar deprinde şi de nuanţa naturală a părului tău.
Îţi urez succes, să ne spui ce ţi-a ieşit.

| Park1Suin a răspuns (pentru S3S3an):

Serios? De cand tu porti suvite?

| liceu a răspuns:

Nu prea cred ca ar arata asa de fain albastru pe saten. mai degraba un violet

| liceu a răspuns:

Sau poate portocaliu ar fi mai bine pentru saten dar nu sar vedea foarte tare

| MariaMeow a răspuns:

Buna. Am o prietena care a incercat acest lucru. I-a iesit un verde spalacit. Sa nu mai zic ca a avut toata pielea si hainele albastre. Inclusiv cada de baie.
Incearca cu violet de gentiana. O sa-ti iasa un mov superb pe parul saten. Am incercat eu.