Degeaba,si chiar daca te-ai incadra in numarul indicat de calorii tot nu ai slabi, pentru ca tu ai intrebat cum poti slabi doar ca nici dieta nu e buna, nici sportul nu iti convine... e imposibil sa stai degeaba si nici sa nu urmezi o dieta si sa slabesti (cele doua variante fiind cele mai indicate, sportul imbinat cu o dieta sanatoasa)... ar fi o solutie sa te infometezi sau sa iei pastile si in cativa ani sa ai dereglat si metabolism si stomac si tot.
Intra pe calculator de calorii pe site-ul oneden si vezi cum trebuie sa calculezi caloriile si cat trebuie sa mananci ca sa slabesti (nu ce sa mananci, ci cat, pentru ca poti manca orice, atata timp cat te incadrezi in nr. de calorii calculat pentru tine)
Cea mai buna idee ar fi sa mananci la ore fixe si in limita normalului....si foarte putine dulciuri...sau cat mai putine
Sweety, nu poţi să slăbeşti şi fără dietă şi fără sport!
Încearcă să nu mai mănânci toate dulciurile care-ţi sar în faţă, lasă-te de sucuri şi fă puţină mişcare.
Mănâncă multe fructe şi legume, bea multă apă şi fă exerciţii de slăbit.
Uite aici o idee de exerciţii :
http://www.divahair.ro/......ru_slabit.
Multumesc. Intrebarea era pentru o prietena de-a mea. eu chiar nu am nevoie sa slabesc deloc
Daca nu iti convine nici dieta, nici sport fa acupunctura, dar te anunt ca te va costa destul de mult
Si cum vrei sa slabesti? stand la tv/pc si asa instantaneu? sportul, de regula ori exercitii la sala sunt benefice si nu neaparat o dieta, dar sa reduci dulciurile si grasimile te-ar ajuta.
Notty întreabă: