| Anutsaaaa a întrebat:

Heiii TPU >:d< Am si eu o curiozitate, daca imi tai parul si nu il mai intind, si il tin tot prins (ca am auzit ca daca il tii prins, creste mai repede) cam cat imi va creste in 3 saptamani?puppy dog eyes

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti va creste aproape 1 cm

| Kasia a răspuns:

Daca ai noroc iti creste un cm.

| Anutza_Munny_1995 a răspuns:

Daca vrei sa iti creasca repede doar tundel si nu il mai vopsi apoi dupa ce a crescut la lungimea ideala il poti inchide.....asta doar daca vrei sa creasca repede(inca ceva: nu il tine mereu prins mai lasa-l sa si "respire" ca nu e bine daca il tii mereu legat sau macar impletestelwinking )

| IoanaKarina23 a răspuns:

Nu este adevarat! daca iti tii parul strans in coada creste mult mai greuwinking crede-ma eu am avut parul foarte lung si pentru ca il tinem mai tot timpul in coada o murit si o trebuit sa ma tund bobwinking cel mai bine creste daca il lasi liber si nu foloseste ondulator, placa sau altelewinking

| deeadrg06 a răspuns:

Nu te astepta sa iti creasca intr-un timp atat de scurt, dar poti folosi diferite produse pentru a stimula cresterea, de exemplu de la plafar tinctura de ardei iute. Masezi scalpul si astfel o sa iti creasca parul mai repedewinking Metoda testata!

| marinaandreeadragomir a răspuns:

Parul creste 1 cm pe luna din cate stiu eu, deci nu te astepta sa iti creasca prea mult. intr-adevar daca nu il mai intinzi va creste mai sanatos.