| ZendayaZendaya a întrebat:

Heiii TPU! Imi dati cateva sfaturi despre cum sa ma imbrac maine la scoala pentru ca am inspectie. Eu am parul lung, saten cu breton si sunt destul de inalta. Dau funda la cel mai bun raspuns! ( P.S am 14 ani si sunt mai in pas cu moda)
Va pup pe toti :*

Răspuns Câştigător
| Sw3eTy3 a răspuns:

HeiihappyPai iti poti lua o pereche de blugi negrii si un tricou(bluza) alb/a. Daca vrei iti poti baga tricoul in pantaloni si iti pui o curea subtire alba.Parul il poti lasa asa, eventual iti poti face niste bucla sau ceva.P.S.:m-am gandit la o imbracaminte mai simpla fara fusta sau camasahappy..Si daca poti puneti o esarfa.Succes:*

6 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Stii..la urma urmei e doar o inspectie. nu e balul de absolvire, poza de diploma etc. Dar nici nu te poti duce in trening. ia-ti o fusta neagra/ albastru inchis/ visiniu/ maro (depinde ce ai tu) sau pantaloni (aceleasi culori mentionate la fusta) sau blugi inchisi/deschisi..cu o camasa alba/roz/mov/bleu nu conteaza foarte mult culoarea, merge cam orice camasa ai tu insa sa nu fie sclipicioasa sau mai stiu eu cum, iar deasupra poti lua un sacou sau o bluza cu sau fara nasturi. Si sa nu uiti de niste botine/ pantofi/ balerini draguti. nu tenesi cum am mai vazut la alte fete. aaaa si daca iei botine te rog nu cu sosete albe. nu inteleg de ce tot mai multe fete poarta asa ceva..vad chiar multe prin oras in halul asta. bine, eu cred ca nu e cazul la tine. si la par...coada de cal, coc, o coada impletita oricum doresti tu..pe spate daca e lung nu e prea ok pentru la scoala, plus ca te incurca.

| ZendayaZendaya explică (pentru tuGatita):

Mersi pentru raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Păi să nu uităm că mergi la şcoală.
Blugi sau pantalon de stofă,cu cămăşuţă albă,părul îl poţi lăsa pe spate, coc, împletit, prins în coadă, un pantof elegant.
Te pup!

| Iubareata22 a răspuns:

Daca tot ai 14 ani, ia o rochie neagra, cu o rochie alba cu un model care sa-ti iasa in privire (Ex:un trandafir facut din bucle)
Sau... Niste blugi cu o camasa fara maneci si cu un bulerou peste (lsa-l deschis!)

| Ellly23 a răspuns:

Buna!
O tinuta faina ar fi: camasa alba bagata in pantaloni si un papion de aceeasi culoare cu pantalonii. E decenta si in acelasi timp arata dragut. Parul poti sa il prinzi intr-o coada sau sa-l lasi desprins si sa-l intinzi. Puup. :**

| Iubiiubilaa a răspuns:

Sall
Poti sa te imbraci intr-o fustita albă sau neagra si in niste blugi cu parul pe spate,(poti sa iti faci bucle) bretonul poti sa il prinzi intr-o parte si prinzi o agrafa acum la moda, daca ai o esarfa heagra cu buline albe va fi cooll.
Succes!