Cred ca L'oreal este mai buna decat Syoss. Mama mea foloseste L'oreal preferrance si este foarte multumita de aceasta vopsea de par, dar acum depinde si de tine deoarece daca o persoana foloseste o anumita vopsea si este multumita de ea este posibil ca tu sa fi sensibila la un ingredient din acea vopsea.
Si eu tot asa am auzit, dar nuanta pe care o vreau o au cei de la syoss.Mai astept pareri si vad ce fac.Mersi de raspuns.
De ce nu ne spui ce nuanta vrei?
Eu cred ca cele mai bune sunt cele de la garnier.Ma fac blonda si folosesc numai garnier.Am incercat si wellaton si imi cadea parul de la ea si palette e destul de buna.
L'oreal e mai buna pentru nuante inchise pentru ca e mai blanda cu parul, dar nuantele de blond nu sunt cine stie ce pentru ca nu deschid prea mult parul.
Am lasat un link cu o poza mai sus.
Pai daca ai parul saten inchis o sa iti trebuiasca un blond mediu sau auriu ca sa iti iasa asa.Deci nu conteaza marca de vopsea, conteaza sa aiba un oxidant bun.
Parul meu natural este un saten deschis dar mi-am facut mai multe suvite blonde..de-aia nu prea stiu cum ar iesii.
Http://www.carrefour-online.ro/......022276.png
Cauta o nuanta de blond auriu cu reflexii roscate cam asa.
M-am interesat si de henna, dar aveau doar nuante inchise.Mersi de raspuns oricum!
Da, iese cu Syoss exact acea nuanță! Mergi pe Syoss fără probleme!
LOreal e scumpă și curge din păr rapid!
Nu te vopsi niciodata cu henna, pentru ca o data ce te-ai vopsit cu henna, nu te mai poti vopsi cu nicio alta vopsea ...eu am folosit syoss si mi s-a cojit pielea capului, deci nu o recomand.am incercat l'oreal preferace si e forte buna, pallete spuma, iar e super. daca nu gasesti nuanta, poti cumpara de la wella sau kallos, unde iti poti alege din catalog :*
Henna aveau oricum doar nuante inchise. faza e ca sunt destul de nehotarata deoarece nu m-am mai vopsit inainte, mi-am facut cateva suvite la salon dar cu decolorant.Cred ca merg pe l oreal pana la urma, multumesc de sfat!:*
Poti merge ininte cu Syoss! Daca nu iti place ce a iesit poti incerca sa te mai vopsesti odata