Întrebare recomandată | rainbowcity a întrebat:

Heiiii! As vrea sa ma vopsesc, dar nu prea stiu ce vopsea sa aleg.Am auzit ca cele de la l`oreal sunt destul de bune, dar eu am vazut o nuanta de la syoss care imi place.Ce-mi recomandati?

Răspuns Câştigător
| luiza17 a răspuns:

Cred ca L'oreal este mai buna decat Syoss. Mama mea foloseste L'oreal preferrance si este foarte multumita de aceasta vopsea de par, dar acum depinde si de tine deoarece daca o persoana foloseste o anumita vopsea si este multumita de ea este posibil ca tu sa fi sensibila la un ingredient din acea vopsea.

| rainbowcity explică (pentru luiza17):

Si eu tot asa am auzit, dar nuanta pe care o vreau o au cei de la syoss.Mai astept pareri si vad ce fac.Mersi de raspuns.

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu iti recomand wellaton

| Bondarel99 a răspuns:

De ce nu ne spui ce nuanta vrei?
Eu cred ca cele mai bune sunt cele de la garnier.Ma fac blonda si folosesc numai garnier.Am incercat si wellaton si imi cadea parul de la ea si palette e destul de buna.
L'oreal e mai buna pentru nuante inchise pentru ca e mai blanda cu parul, dar nuantele de blond nu sunt cine stie ce pentru ca nu deschid prea mult parul.

| rainbowcity explică (pentru Bondarel99):

Am lasat un link cu o poza mai sus.

| Bondarel99 a răspuns (pentru rainbowcity):

Pai daca ai parul saten inchis o sa iti trebuiasca un blond mediu sau auriu ca sa iti iasa asa.Deci nu conteaza marca de vopsea, conteaza sa aiba un oxidant bun.

| rainbowcity explică (pentru Bondarel99):

Parul meu natural este un saten deschis dar mi-am facut mai multe suvite blonde..de-aia nu prea stiu cum ar iesii.

| Bondarel99 a răspuns (pentru rainbowcity):

Http://www.carrefour-online.ro/......022276.png
Cauta o nuanta de blond auriu cu reflexii roscate cam asa.

| Zoey112 a răspuns:

Eu stiu ca hena este cea mai sanatoasa vopsea de par happy

| rainbowcity explică (pentru Zoey112):

M-am interesat si de henna, dar aveau doar nuante inchise.Mersi de raspuns oricum!

| lumy4u a răspuns:

Nu te vopsi niciodata cu henna, pentru ca o data ce te-ai vopsit cu henna, nu te mai poti vopsi cu nicio alta vopsea ...eu am folosit syoss si mi s-a cojit pielea capului, deci nu o recomand.am incercat l'oreal preferace si e forte buna, pallete spuma, iar e super. daca nu gasesti nuanta, poti cumpara de la wella sau kallos, unde iti poti alege din catalog :*

| rainbowcity explică (pentru lumy4u):

Henna aveau oricum doar nuante inchise. faza e ca sunt destul de nehotarata deoarece nu m-am mai vopsit inainte, mi-am facut cateva suvite la salon dar cu decolorant.Cred ca merg pe l oreal pana la urma, multumesc de sfat!:*

| KotaKoty a răspuns:

Poti merge ininte cu Syoss! Daca nu iti place ce a iesit poti incerca sa te mai vopsesti odata happy

| adoirinaelena a răspuns:

Te sfatuiesc cu Syoss happy