| ILoveWeekends a întrebat:

Heiiii! Cine imi spune ce ar trebui sa fac sa am o piele mai frumoasa, fara pete ca am destule si mai elastica? Ceva sfaturi, va rog?

Răspuns Câştigător
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Poti citi aici: http://www.contraceptie-cyclotest.ro/......cneei.html

Sau poti incerca urmatoarele:

1. Sucul de lămâie

O metodă simplă şi accesibilă oricui pentru atenuarea pigmentului inestetic de pe ten este să aplici suc de lămâie direct pe zonele afectate (cu degetele sau cu o dischetă demachiantă). Dacă ai tenul gras, amestecă sucul de lămâie cu 3 linguri de infuzie de rozmarin. Petele vor dispărea treptat, iar chipul tău va fi mai proaspăt prin îndepărtarea excesului de sebum.

2. Mierea încălzită

Amestecă 2-3 linguri de miere încălzită uşor cu 20 de grame de germeni de grâu şi aplică masca direct pe faţă, în special pe porţiunile afectate. Lasă mixtura să acţioneze 20 de minute şi clăteşte-ţi chipul cu apă călduţă câteva secunde, apoi cu apă rece. Tenul va fi mai puţin iritat după acţiunea grâului, iar petele se vor decolora graţie proprietăţilor benefice ale mierii.

3. Hreanul

Un alt ingredient natural excelent pentru problemele de pigmentare a feţei este hreanul. Sucul sau oţetul de hrean te scapă de pete şi decolorează pistruii. Tamponează uşor zonele de interes după demachiere, apoi clăteşte-ţi chipul din abundenţă cu apă călie.

4. Rostopasca

Rostopasca, denumită popular şi "iarba de negi" sau "negelariţă", este o plantă cu proprietăţi curative excelente, în special la nivelul pielii.
Infuziile sau unguientul de rostopască ajută la atenuarea petelor şi chiar la tratarea negilor, dacă le foloseşti de două ori pe zi, timp de 5-6 zile.

5. Uleiul de măsline

În cazul în care tenul tău este uscat şi sensibil, poţi scăpa de pete, hidratându-ţi pielea în acelaşi timp. Pur şi simplu unge-te cu ulei de măsline amestecat cu câteva picături de vitamina E în regiunile afectate, în fiecare seară înainte de culcare.

6. Drojdia de bere

Scapă de pete şi pistrui cu o mască naturală din drojdie de bere diluată in suc de lămâie. Pasta rezultată, întinsă pe zonele afectate, face minuni!

7. Ceapa roşie

Dacă poţi trece peste mirosul neplăcut, foloseşte ceapa în favoarea frumuseţii tale. Taie o ceapă roşie în jumătate şi aplic-o direct pe pete, de două ori pe zi. Continuă tratamentul până când semnele dispar în totalitate.

Aceeaşi legumă poate fi introdusă în alt tratament eficient pentru chipul pătat - tamponează-ţi faţa cu o loţiune preparată din 2-3 linguriţe de oţet şi ceapă rasă, dimineaţa şi seara.

8. Infuzia de cicoare

Cu 30 de minute înainte de micul dejun, bea o infuzie de cicoare. Pune o linguriţă de plantă uscată la 100 de ml de apă clocotită, acoperă ceaiul timp de 30 de secunde şi bea-l încet, cu înghiţituri mici.

9. Pătrunjelul

Amestecă în blender o legatură de pătrunjel cu cantităţi egale de suc de lămâie, suc de portocale şi suc de coacăz roşu. Aplică masca după demachiere şi foloseste apoi o cremă hidratantă.

10. Turmericul

Fă o pastă din apă, praf de turmeric şi seminţe de susan puse în cantităţi egale şi aplic-o zilnic după demachiere.


Pentru a avea o piele mai elastica, trebuie sa o hidratezi in primul rand.Foloseste o crema de la Nivea!

Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| Dєєa a răspuns:

Uleiul de măsline

În cazul în care tenul tău este uscat şi sensibil, poţi scăpa de pete, hidratându-ţi pielea în acelaşi timp. Pur şi simplu unge-te cu ulei de măsline amestecat cu câteva picături de vitamina E în regiunile afectate, în fiecare seară înainte de culcare.

| Athée a răspuns:

Mierea si uleiul de masline fac minuni.

| RandomGirl a răspuns:

Multa apa si vitamine! Tot ce ai nevoie se gaseste in natura, nu iti cumpara tot felul de creme, uleiul de masline face minuni!