| Ancuta7878 a întrebat:

Heiiii! ^_^ cum pot sa ma fac mai emo? Am parul asa mai voluminos si ondulat. Dati-mi niste situri de freze emo, sau ziceti-mi freze emo :-x. Ceva site de haine emo. V-ati prins voi. Multuuu :* >Funda!;

Răspuns Câştigător
| Hiroshi a răspuns:

Fa-ti parul cu placa si tapeaza-l la radacina (vezi pe youtube cum se face). Apoi poti sa iti mai pui pierce si sa te imbraci in negru thinking Aaa si am observat la tipele gen scene gene false si suvite^^.

7 răspunsuri:
| Ancuta7878 explică:

Adica nu emo. in sensul sa ma tai. vreau doar sa arat ca unul smug si am sentimente de genu.batting eyelashes

| Diabl0 a răspuns:

Esti funny, nu poti sa devi emo in stilul asta, sau ma rog o sa fi un emo fals, insa nu vad rostul de ce ai face asta cand ai multe alte frizuri disponibile.

| Medema a răspuns:

Tias recomanda sa nu te faci emo deoarece nu ai de ce e o lume buna emo inseamna inchidere emo inseamna nesocializare.Nu te sfatuiesc sa te faci emo.

| YvYutzza a răspuns:

Pai. par emo? Drept.cu suvite(verzi ros albastre ) cu breton mareeeeee, sau scurt tepi colorat dar cu breton mai lung de 5cm(peste ochii)
Haine: emo au 2 culuori cele mai populare la ei Emo1-negru Emo2-Roz...dar merg si verde si albastru... tenesi coolorati, etc! si la pantaloni lanturi+gat+maini+pierceing+etcccc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie pe google la imagini Cherry Romance sau Katie Babyface.

| tudorvampirul a răspuns:

Pai eu sunt emo e adevarat trebuie sa suferi sa iti tai venele dar o sa iti treaca si poarta tricou negru cu mov si cu cranii si fa-ti cercei in buza asa sunt si eu

| ancaluca96 a răspuns:

Urmeaza acesti pasi:
-cumparati o placa de par
-foloseteo
-du-te la coafor si zii cuafezei sa iti FILEZE bine parul!
-vopsestel intr-o culoare inchisa si cu cateva suvite foarte stridente![totusi nu exagera]
Imbracate potrivit! nu uita ca si atitudinea conteaza! sper ca ti-am fost de folos! puphappy