| MaraMărr a întrebat:

Heiiii! Fetelor, voi ce mascara fol? as vrea sa am niste gene voluminoasa si lungi a da imi spuneti si niste preturi va rog.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
8 răspunsuri:
| 123321998896768 a răspuns:

Buna! eu folosesc de le avon COLORtrend plumb out care costa aprox. 10 lei http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/rimel-plump-pi-115.html sau unul foarte bun de la l'oreal paris http://www.chiarafashion.co.uk/......scara.html iar mama foloseste de la max factor si este multumita de el dar eu le prefer pe cele 2 de mai sus;).te pup.

| dyonline88 a răspuns:

L'oreal las architect 4 D e super. incearca si nu vei regreta.e in jur de 50 de lei.

| Dia a răspuns:

Buna Maraa:*. eu folosesc Mascara SuperShock de la avon, confera un volum extraordinar din prima aplicare, si pretul este ok, in jur de 20-30 lei, dar cand este in promotie il cumperi si cu 16 lei!
Dar acum a aparut si Mascara SuperSHOCK Max. care este si mai taree:X, asta costa 15, 99 lei, pret de lansarehappy
Si mascara de la Maybelline New York e foarte bunabig grin.
Success:* si sa arati fenomenal >big grin

| Tsunade99 a răspuns:

Eu folosesc de la Avon mascara super curl si face genele subtiri dar lungi si le indoaie foarte tare in sus, in fine intelegi tu ce vreau sa spun.

| thegirl1 a răspuns:

Eu folosesc Hipnose de la Lancome. este in jur de 25 de euro pe piata, dar isi merita banii! este fff rezistent si f bun, lungind si arcuind genele impresionant de mult

| EuTeIubesc a răspuns:

Yo folosesc Maybelline N ew York The Colossal Volum Expres, si da f mult volumsmug

| menotyou a răspuns:

Hei, eu folosesc Yves Saint Laurent volume effet faux cils, nu ii stiu pretul exact dar stiu ca este una din cele mai bune. Am mai folosit mac ( putin mai ieftin ) si amandoua mi s-au parut bune m acum dupindea pentru ce o vrei. du-te la sephora sau la mac in baneasa / cocor si intreaba acolo happy

| oriflame2011 a răspuns:

Buna! da.mi detalii despre tenul tau si iti pot recomanda ceva. scrie-mi pe mail : produse_oriflame1@yahoo.com