| AnonimC a întrebat:

Heiiii`;-s
Cum as putea sa slabesc repede 5-6 kg;-s
...
Fuunda:X

Răspuns Câştigător
| Alina_4914 a răspuns:

Uite care e sfatul meu. Cum am slabit eu. Am fost dintotdeauna slaba dar in ultimul an m-am ingrasat de la atata mancare nesanatoasa. Eu te sfatuiesc sa mananci doar salate (cu ulei de masline, fara branza sau alte adaosuri), fructe si din cand in cand un peste slab sau carne fiarta sau la gratar(eu am ales pui). Te asigur ca o sa slabesti rapid si usor. Fructe si legume crude poti manca cate vrei. Dupa ora 19 nu ai voie sa mai mananci nimic. Apa multa si ceai neindulcit si o sa ai un succes garantat. De asemenea ai putea sa faci sport. Orice fel de sport. Dans, jogging, abdomene. Orice. Te pup:*

6 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Nu mai mânca dulciuri, fă mult sport (aleargă 15-30 de minute în fiecare zi), mănâncă fructe iar la mese consumă mai puţinhappy

| AvrilLivigne a răspuns:

Sport,mananca fructe si mai putina ciocolata si dulciuri happyhappy
funda?batting eyelashes

| adytzul89 a răspuns:

Sala multa, lamaie multa, papa numai fructe(ceva acru, amar) happy
succes happy

| vladviorel a răspuns:

Joging big grin

| MihaiRusu88 a răspuns:

Invata sa te dai pe skateboard. si eu am vrut sa slabesc si am devenit profesionist

| robertciclism a răspuns:

Fa-ti un program de alergare:
1. Dimineata, dupa ce mananci (mancarea e obligatorie) alearga timp de 30 de minute.
2. La pranz mananca ceva usor si cateva fructe.
3. Intre ora 4 si 6 dupa amiaza mananca niste branzeturi cu mere si alte fructe.
Mai alearga timp de o ora sau mergi pe bicicleta cativa km. Repeta programul asta in fiecare zi pana slabesti. Poti face din cand in cand si exercitii in casa, daca afara e urat.
Cea mai importanta e alimentatia: micul dejun e cea mai importanta masa a zilei si nu trebuie ratata. trebuie sa fie de asemenea cea mai bogata, ca sa iti dea energie pentru intreaga zi. Pranzul nu e obligatoriu, dar pentru a nu avea probleme cu stomacul e recomandat sa mananci o ciorba sau o supa. Fructele trebuie mancate la fel, mult, dar sa nu exagerezi.
Iar alergatul il vei simti mult mai usor daca ai in casti muzica preferata. Transpira cat mai mult si daca simti ca obosesti, nu te opri. Mai continua. Ai grija sa nu lesini totusi.
Multa bafta!

Întrebări similare