| kRedhead a întrebat:

Heiiiii :*! Am nevoie de niste pareri, putin ajutor. cine le are cu vopseaua de par sa intre aici!

Vreau sa ma revopsesc! Tot roscata am de gand sa ma fac, dar nu stiu ce vopsea sa iau. Nu nuantator, ci vopsea.
Vreau sa ma fac roscata intens, cel putin asa sa-mi iasa culoarea pe par. Natural sunt bruneta, iar in prezent poza de la avatar va spune culoarea care o am acum laughing.
As vrea sa stiu ce vopsea imi recomandati sa se prinda bine si sa ma tina mult. si daca nu mi-ar distruge parul ar fi perfect laughing.
Mi-ar placea sa stiu cam cat costa, marca si nuanta :3.
Multumesc mult, dau funda! happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca vopseaua wellaton spuma nr 6646 sau5546, sunt doua nuante de roscat bengos

| Alicezzz a răspuns:

Incerca Syyos 5-29 happy costa 16 ron dar tu cumpara 2 buc pentru ca ai parul lung happy :*

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Daca nu vrei sa atace firul de par trebuie sa iti aplici cateva tratamente. Incearca produse profesionale (dai un ban, dar stii ca face). Eu sunt fana INOA, dar cel mai bine e sa gaseste ceva ce ti se potriveacsa tie. Du-te la un hair stylist care sa te invete ce produse sa cauti, ce sa eviti, etc.

| claudia123123 a răspuns:

Pai ai putea sa incerci sa te duci si tu intr-un magazin cu mai multe cataloage si sa vezi ce culoare ai vrea.In ceea ce priveste marca, poti intreba pe cineva cu experienta (de exemplu in familia mea se foloseste in majoritatea timpului vopseaua de la Londa).In ceea ce priveste pretul, acesta poate incepe de la 10-12 RON... Sper ca te-am ajutat!