Si eu am patit exact la fel.si mie mi-a crescut si l-am tuns in scari si breton intr-o parte daca ai fata rotunda, nu pe toata fruntea, asta daca vrei breton.multa bafta funda?
Sa iti zic ceva! De ce nu incerci sa intri pe siteul TAAZ? Este un site gratuit minunat unde trebuie sa pui o poza cu tine[la fata]sa faci indicatiile care ti le da la inceput iar apoi sa iti faci make-up-ul! Adica : poti sa pui diferite coafuri,par lung,par scurt,par cret,par lins,par ondulat, par creponat etc. si sa il faci orice culoare pentru a vedea cum iti sta! poti incerca si rujuri, farduri etc. si daca nu te descurci la inceput sa imi zici mie ok[prin mesaj privat ca te ajut] ca trebuie sa dai sus la make-up dupa ce incarci poza cu tine! funda?
Poti sa-ti faci breton sau sa-l tunzi in scari si in fata pentru a da o oarecare lungine fetei si a parea mai lunga pentru ca ai fata rotunda La multi ani!
Si eu am fata rotunda si sunt tunsa in scari cu breton pe o parte si dupa mine la fata rotunda se potri veste cel mai bine in scari si cu breton pe o parte. Sper ca ti-am fost de ajutor
Mario1996 întreabă: