Te sfatuiesc sa iei suplimentul 'par si ungii-Alevia' pe mine m-a ajutat in primele 2 saptamani mi-a cresut 1 cm. plus ca daca ai probleme cu caderea parului de asemenea le amelioreaza.
Si eu folosesc acelasi tratament pentru par.Numai ca imi mai dau cu ceai de musetel pentru ca il deschide la culoare si il face matasosIar placa o folosesc foarte rar pentru ca altfel imi afecteaza parul care devine aspru si va incepe sa cada.Nu-l vopsi ca risti sa faci cancer la piele sau iti afecteaza ficatul, si iti cade parul. Tunde-l din cand in cand daca e tocit si seara poti sa-l impletesti pentru ca face bine la radacini.Nu-ti face coafuri exagerate pentru ca il afecteaza.Ai grija de el si nu-l forta sa creasca.E mai bine sa-l lasi sa se dezvolte asa cum trebuie, pentru ca el creste zilnic cate putin ai sa vezi ce repede trece timpul si ce mare si frumos se va face
Stiu ca si uleiul de ricin este bun pe par si il poti amesteca cu uleiul de masline si cu galbenusul de ou pana se omogenizeaza. Dupa ce aplici pe parul umed stai o jumatate de ora cu masca pe cap, iar in ultima apa cu care te clatesti storci jumatate de lamaie care ofera stralucire parului. Si eu folosesc placa tot o data pe saptamana si iti recomand sa folosesti inainte de a-ti face parul un spray de protectie pentru par (de la Gerovital folosesc si sunt multumit dar am auzit si de cel de la Syoss este ft bun )
Abh întreabă:
DaciaRomania întreabă: