| Evelina69 a întrebat:

HeiPrin august as vrea sa.mi fac suvite.dar am parul foarte scurt...ce ar trebui sa fac ca sa.mi creasca mai repede?

7 răspunsuri:
| HappyPanda a răspuns:

Daca nu ma insel, exista seruri care stimuleaza cresterea patului, insa nu iti recomand. Eu nu prea am incredere in asemenea solutii de pe piata. Dar poate gasesti la plafar. Intereseaza-te de ele si vezi sa nu iti afecteze parul. Succes. :-D;-);-);-)

| NaomiAnaMaria a răspuns:

Buna. Si eu m-am confruntat cu asta.Dar am descoperit uleiul de ricin, iar acum parul meu creste foarte repede.Ti-l recomand cu toata placerea P.S.:il gasesti in farmacii happy Bafta!

| Anna121 a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun pentru cresterea parului.

| ColoredStar a răspuns:

Heii^^
Dacă vrei să îți faci părul să crească mai repede, măcar să o faci natural.

Trucuri:
- tunde-ți vârfurile periodic
- masează-ți scalpul cu ulei cald ( încălzește puțin ulei de măsline și masează-ți scalpul cu el, lasă-l să acționeze câteva minute, iar apoi clătește bine și spală părul cu șampon. O să dea rezultate și firul părului o să fie mai gros.)

- albușul de ou ( îl aplici pe părul uscat și îl lași să acționeze 20 de minute, apoi clătești și lasă părul să se usuce natural.)

- consumă multă apă ( părul tău o să fie mai sănătos => crește mai repede )

- lasă părul să se usuce natural, renunță la foeh (feon) așa vârfurile tale nu vor mai fi așa de despicate și părul o să crească mai repede.

Te pup!

| Cristinaaa57 a răspuns:

Foloseste ulei de ricin o data pe saptamana

| dragosbogdan001 a răspuns:

Tu te gandesti cum iti faci parul cu doua luni inainte? laughing

| denisadr a răspuns:

00 lei(miracle oil). Dar pentru ca e foarte scump, m-am interesat de ingredientele din care este facut, si poti sa iti faci o masca.
-zeama unei lamai
-piper negru
-ulei de ricin
-avocado
Dupa ce le amesteci, pui intr-osticluta. iar inainte de a te spala pe cap, foloseste 10 mililitri, pe care o sa il aplici pe scalp, masând pentru a intra bine in piele si la radacinile firelor de par. Dupa pune un prosop pe cap si tine-l asa 1ora. Dupa te poti spala pe cap in mod obisnuit.
Daca vrei iti pot recomanda samponurile care contin Keratina, nu stiu daca se gasesc in hipermarket-uri dar am gasit pe net ca Farmec face sampon cu Keratina.