anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helaaaaw. Am o problema cu tenul meu. In primul rand am niste cearcane foarte evidente ( prin evidente vreau sa spun ca arata ca si cum mi-ar fi dat cineva un pumn in ochi ) si in al doilea rand am foarte mult exces de sebum in zona T in special. Credeti ca este in regula sa incep sa ma exfoliez? (am 13 ani) As vrea daca se poate sa-mi recomandati niste masti pe care le-ati cumparat si au functionat rapid. :*

Răspuns Câştigător
| Awndre a răspuns:

Da. Ce are? exfoliantul nu face rau, n-are importanta la ce varsta il folosesti. Iar despre cearcane, bea mai multa apa, dormi 8 ore pe noapte si hidrateaza zona.( poti pune comprese cu suc de castravete, cartof...)

5 răspunsuri:
| zuzualina a răspuns:

Anticearcanul de la Garnier cel roll-on. La mine a avut efect.

| user5493 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.

| MrCatalin a răspuns:

Buna seara RainbowColor.Pentru problema ta cu cearcanele incearca crema de galbenele, gasesti la orice farmacie.O nnoapte buna in continuare!

| Catalin_Dragnea_1989 a răspuns:

Naparlesti doar

| Tudor_Munteanu_1996 a răspuns:

Sunt niste prostiute..la sephora sau. la un magazin de cosmetica te duci si ceri un tratament pentru cearcane, apoi o sa iti dea un fel de Eyegloss cu care sa te dai in fiecare seara pe sub ochi nu e scumpa e in jur de 45 da merita big grin, Doar ca trebuie sa te duci tu sa ceri sa ii explici exact care e problema pentru ca ea sa stie ce sa iti dea ca sa te ajute :*