Rochia pe care vrei s-o porti s-ar potrivi de minune cu corpul in forma de para si ti-ar si ascunde picioarele la care spui ca ai probleme si pe care probabil nu te-ai simti ok daca le-ai arata. Nu conteaza ce poarta celelalte atata timp cat te avantajeaza si te simti bine. ♡
Nu conteaza cu ce se imbraca colege tale.Tu iti iei ceva cu care sa te simti bine..si rochita asta e foarte foarte frumoasa:*
Ai dreptate, daca alegi o rochie lunga nu poti da gres. Totusi, poti "trisa" alegand o rochie asimetrica lunga si sa arati superb.
Uite o sugestie: http://glamourshop.ro/5114-rochie-de-seara-lunga-asimetrica.html
Pana in iunie mai este mult...acum depinde si unde faci bnchetul si pe cat. Depinde si de sezon
Buna. Spre exemplu si eu am avut rochie lunga tot datorita faptului ca am picioarele groase. Eu si inca o colega am avut rochie lunga si nu ne-a deranjat cu nimic si atât timp cat tie îți place cum arați in ea nu contează daca e scurta sau lunga. Oricum rochia e frumoasa si ti s-ar potrivi dar daca iti propui sa dansezi mult ai putea încerca ca in partea de jos sa aibă un slit sau sa fie puțin desfacuta sa îți fie mai comod.
Paiii, rochia din imagine are un slit mare, dar nu se vede in poza. Multumesc frumos, oricum