| dydybla a întrebat:

Hellaw TPU. Am 2 intrebari, ambele de beauty asa ca o sa le scriu aici.

1. Am parul destul de lung si dupa ce mi-l spal se face cret dar dupa o zi-doua se onduleaza doar. De cateva saptamani am incercat sa imi fac masti din ulei de masline, ulei de masline+galbenus de ou. Intr-adevar masca cu ulei de masline mi l-a facut ceva mai stralucitor si moale insa tot se electrizeaza cand il piaptan (mi se electrizeaza foarte tare o suvita pe care mi-am vopsit-o cand eram mica blonda). Am incercat si sa ma clatesc la final cu apa rece, insa nimic. Exista vreo posibilitate ca parul meu sa devina drept sau macar sa nu se mai electrizeze/sa se umfle/sa stea bufant?

2. Maine, 23 august e ziua mea, si mi-o tin la o pizzerie. Prietena mea cea mai buna vrea sa facem o poza pentru Instagram insa nu stiu cum sa ma imbarc. Pentru par m-am gandit sa imi fac un coculet mic in varful capului iar restul parului sa il indrept putin. Cum as putea sa ma imbrac ca sa arat super bine. Va rog mult cat mai repede, dau CORONITA!

Răspuns Câştigător
| gălbenea a răspuns:

1. Nu, din moment ce te-ai nascut cu par cret nu o sa devina drept peste noapte. Exista variante, ca indreptarea cu keratina, insa nimic natural. Folosesti balsam de par si crede-ma, mai bine cret decat drept.
2. O poza pe Instagram nu e mare lucru, chill. Insa legat de imbracaminte. greu sa dai sugestii. Depinde de corpul tau, de vreme. Si nu stiu cati stilisti avem pe aici, dar nu te stresa, e o aniversare intre prieteni nu? Te poti imbraca chiar casual.

0 răspunsuri: