Salut,
in primul rand trebuie sa renunti la placa de intins parul Ca sa iti regenerezi parul trebuie sa optezi pentru. masca de par (cauta una pentru. par degradat sau ars), apoi trebuie sa folosesti sampon si balsam pentru. parul degradat.
Daca vrei sa iti intizi parul in continuare, cel mai recomandat ar fi sa folosesti crema de intins parul permanent, in felul acesta nu vei mai fii nevoita sa iti intinzi parul cu placa
Stiam de efectele astea, de aia am renuntat la placa. Acum imi ador parul
Pai tunde-te. Alta solutie nu ai.
Si eu am renuntat la placa pentru ca era f ars.Eu una mi-am tuns varfurile(nu aveam parul ff ars)si acum am parul perfect
Salut! Aceeasi prostie am facut-o si eu acum cativa ani. Ce te-ar putea ajuta:daca in acelasi timp ti-a tocat parul, tunde-l.Nu neaparat pe tot, daca tocatura e prea intinsa...Stiu ca parul meu mi-a revenit si cu Gliss(sampon si balsam de culoare mova). Hidrateaza parul, ii mentine culoarea(daca e vopsit, bineinteles) si mai important, il intinde. Daca nu poti renunta la placa intereseaza-te pe la farmacii de balsame pe care ti le aplici inainte de placa.
Sper ca te-am ajutat!
Fix aceia problema am avut-o si eu, aveam parul lung, si vedeam ca arata foarte urit, m-am tuns mai scurt.acuma e super se indreapta parul ca si inainte, are un aspect totaal diferit
Aceias problema am si eu! incerc cat mai mult sa nu folosesc placa, cu keratina ma dau si eu 1-2 ori pe saptamana aplic keratina lichida pe parul umed masez putin si il usuc cu uscatorul. Iti intareste firul de par si ii confera stralucire. Mie mi se pare OK.
Protectie pentru placa, masti cu ulei de masline, cocos, ricin si astea, daca te tii de ele dau roade.