Neața! E complicat, negrul și rosul se scoate cel mai greu. Dacă sunt vârfuri care pot fi sacrificate la o adică, merge. Dacă nu… încearcă cu timpul o decolorare ușoară și nu prin pudră. Eu am blond deși am parul închis la culoare, natural. Fără sa îl ard. E un proces dureros dar îl rezolvi în 2 ture. Nu știu sa dau detalii tehnice. Doar că e o situație complicată.
Nu iti sugerez. O sa arate ca din topor.
Avand parul negru nici nu o sa reusesti sa il decolorezi mai mult de un portocaliu acasa (fara sa ti l distrugi).
Oricum, acum se poarta culorile pline si naturale, crede-ma Si apropo, e o nebunie de moment ce vrei sa faci. Eu am ajuns la salon si am dat o gramada pe un par blond ca sa ajung la concluzia ca tot parul cu aspect natural e mai frumos?
Nu recomand acum decolorarea, dupa ce te-am facut atat de recent cu negru, fiindca nu va prinde nimic pe negru si risti sa-ti arazi parul printr-o decapacre.
Mai amana 2-3 luni sa mai iasa din negru si apoi poti face decolorarea, chiar daca este vorba numai de varfuri.
Ca sfat de bun simt: nu mai impune comentarii urate, ca atragi ura si frustrarea unora. Abtine-te si fii draguta, mai ales cand ai nevoie de ajutor.
WelcomeToChaos întreabă:
DaciaRomania întreabă: