| Popescu_Simina_1966 a întrebat:

Hello, acum doua săptămâni cam asa, m-am vopsit negru. As vrea sa fac o schimbare, mi-as dori sa ma decolorez doar la varfete, si apoi sa bag un roz laughing credeți ca voi reuși sa fac sa fie ok? Nu vreau comentarii gen 'du te la salon ' nu îmi permit. Mulțumesc

5 răspunsuri:
| Amvenitsăajutoameniideaici a răspuns:

Neața! E complicat, negrul și rosul se scoate cel mai greu. Dacă sunt vârfuri care pot fi sacrificate la o adică, merge. Dacă nu… încearcă cu timpul o decolorare ușoară și nu prin pudră. Eu am blond deși am parul închis la culoare, natural. Fără sa îl ard. E un proces dureros dar îl rezolvi în 2 ture. Nu știu sa dau detalii tehnice. Doar că e o situație complicată.

| Ioana035 a răspuns:

Nu iti sugerez. O sa arate ca din topor.
Avand parul negru nici nu o sa reusesti sa il decolorezi mai mult de un portocaliu acasa (fara sa ti l distrugi).
Oricum, acum se poarta culorile pline si naturale, crede-mawinking Si apropo, e o nebunie de moment ce vrei sa faci. Eu am ajuns la salon si am dat o gramada pe un par blond ca sa ajung la concluzia ca tot parul cu aspect natural e mai frumos?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu recomand acum decolorarea, dupa ce te-am facut atat de recent cu negru, fiindca nu va prinde nimic pe negru si risti sa-ti arazi parul printr-o decapacre.
Mai amana 2-3 luni sa mai iasa din negru si apoi poti face decolorarea, chiar daca este vorba numai de varfuri.

Ca sfat de bun simt: nu mai impune comentarii urate, ca atragi ura si frustrarea unora. Abtine-te si fii draguta, mai ales cand ai nevoie de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roz, arata ca dracu, mai bine ramîi asa brunetă ca sigur i ti stă bine, mult mai bine decît sa te vopsesti cu roz ca la circ.

| Lioana a răspuns:

Am doar o vorbă pentru tine. NU O FACE! Rămâi așa cum ești.