In primul rand nu prea recomand fondul de ten.
Incearca ceva de la Sephora, asta folosesc, in plus iti poti lua si un iluminator. Atunci cand nu ai chef sa iti faci baza machiajului in totalitate te dai cu crema aceea si are efectul unui fond de ten.
Alexandra.
Niciunul din astea spuse de tine!
Exista un fond de ten foarte bun de la AVON, "fond de ten calmant " Ivory care a fost testat in Bucuresti de mai multe persoane pe care le cunosc personal si, sincer, este extraordinar de bun!
Altul la fel de bun iti poti cumpara din farmacie, dar este undeva la 80 de lei.
Succes!:*
Acum...Banuiesc ca te'ai dus la dermatolog ca sa iti dratezi cosurile, nu?
Eu stiu ca fondul de ten nu ajuta, ba din contra, inrautateste situatia.
Acum daca medicul ti-a zis eu nu il contrazic dar nu prea cred ca e un medic bun.
Eu ti-as recomanda ca pe langa fondul de ten (sau chiar in locul lui) sa iti cureti fata cu un produs special pentru asta (iti recomant Purritin de la Iwostin) si dupa sa aplici Zineryt sau Efaclar Duo de la La Roche-Posay (contine apa termala si este foarte bun). Pe toate le gasesti la o farmacie din orasul tau sau din apropiere.
Acum, nu stiu daca ai incredere in mine, dar iti spun ca sunt perfecte pentru cosuri si nu numai pentru ca sunt bune si la urme sau la pete.
Daca chiar iti doresti sa folosesti fond de ten nu iti spun sa nu dar ai grija sa il folosesti cu grija si nu cand ai crema pe fata.
Sper ca te-am ajutat.
Hei! E evident ca mi-a dat tratament pentru cosuri.Printre cremele si gelurile pe care mi le-a dat e si Effaclar Duo.Dar as vrea sa folosesc fond de ten pentru cearcane (sper ca pentru cosuri nu voi mai avea nevoie dupa ce termin tratamentul). Dermatologul mi-a zis ca pot folosi fond de ten, dar ca trebuie sa folosesc unul de calitate, insa nu mi-a recomandat unul de la farmacie sau ceva de genul.Nu stiu ce ar putea fi mai bun. AVON sau Flormar nu cred ca ar fi o alegere buna.Am o prietena care are probleme cu cosurile si foloseste un fond de ten destul de scump, ceea ce inseamna ca pretul face calitatea (dar eu nu as vrea sa cheltui prea mult pe un astfel de produs).
Cat despre ceea ce ai zis la final, eu stiu ca trebuie sa ai un strat (de crema) de protectie pe fata atunci cand aplici fondul de ten, nu-i asa?
Da de protectie da, dar ma referam la crema pentru cosuri