Daca nu ai incercat zinerit mai bine l-ai incerca
nu iti dispar cosurile intr-o zi dar intr-o luna incep sa dispara toate
si cremele nu sunt bune ...deobicei cei care au cosuri au tenul gras si cremele sunt uleioase deci mai rau le faci
iti trebuie o crema pe baza de apa...si la fel si produsele cosmetice
zineritul este pe baza de alcool si usuca cosurile...la mine a functionat perfect!
succes!
Mi-am luat din anglia doua cremu... una de la garnier si una de la the body shop. daca le folosesti iti dispar intr-o zi.si mai e una de la gerovital
Foloseshte pudra cu baneocin. usuca frumos, fara sa iti ramana semne
sper ca te-am ajutat
good luck^^
Clearskin de la avon
sau in fiecare zi te dai cu malai in zonele cu probleme (stiu ca suna aiurea dar chiar functioneaza si te scapa de cosuri)
Cu zeama de lamaie sau cu un catel de usturoi dai pe fata apoi te speli cu apa calduta
Cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog, acesta iti poate spune care este cea mai buna metoda pentru tenul tau
Nu iti recomand cremele(mai ales daca ai tenul gras), nu vor face mare lucru(ti-o spun din pripria experienta). Iti recomand Zineryt-ul, dar inainte sa-l folosesti, consulta un dermatolog pentru a te asigura ca e totul ok(unele persoane sunt alergice la eritromicina sau au pielea foarte sensibila si in astfel de cazuri poate face mai mult rau decat bine). Foloseste-l o data pe zi; seara si-l lasi sa actioneze pana dimineata(daca nu e grav)sau de doua ori pe zi(daca ai probeme serioase); seara si dimineata(si-l lasi sa actioneze cat mai mult posibil), dupa ce te-ai spalat pe fata.In rest fa tot posibilul sa ai fata curata, fara sebum(dar nu te spala pe fata de mai mult de 3 ori pe zi)si incearca sa nu pui mana pe fata.Ai grija ca fata de perna sa fie curata(o poti schimba chiar o data pe saptamana), la fel si in cazul prosopului de fata(il poti schimba chiar mai des); cosurile pot aparea si de la acestea.