Buna.Si eu am avut probleme cu cosurile.Metode de-ale mele care au functionat:
1) Crema Brevoxyl aplicata seara doar pe zonele cu probleme (pentru ca usca foarte tare), iar dimineata aplicam Nidoflor.
2)Zineryt.Intr-o saptamana isi face efectul insa trebuie sa il folosesti in decursul mai multor luni pentru prevenirea altor cosuri.Se aplica de doua ori pe zi. Dimineata si seara.Eu il aplicam seara(pe toata fata), iar dimineata cand ma trezeam ma spalam bine pe fata cu un gel de curatare iar apoi aplicam iar zineryt.
Este o crema, mai mult un sapun :Balea(sau belea) young soft and care, este foarte bun si face sa dipara cosurile incainte de a fi foarte vizibile pe fata
Ceva natural ardei iuti ( musca din el si ce a mai ramas pipaiel pe cos s-ar putea sa te cam usture) Spalate foarte mult pe fata. Nu iti ascunde cosurile cu fondul de ten (atunci ele se vor face mai mari)
Buna eu stiu du-te la un magazin BIO si intreaba acolo de o crema numita facecream e cu aloe vera si precum stiu eu este la reducere si daca cumperi facecream primesti si o crema tot asa anti cosuri de noapte
FUNDA?
Eu folosesc "lotiune antiacnee cu extract de busuioc '' e de la cosmetic plant... se gaseste in plafare e in jur de 10 lei
Si eu am exact aceeasi problema! Eu mi-am cumparat un sapun special de la pure nature, cu o solutie tot de la pure nature (daca vrei poti sa ti le comanzi de la oriflame). de aplica asa : te speli cu sapun, iti dai cu tonic si apoi cu solutia. Daca nu gasesti ia-ti de la farmacie Zinerit (nu stiu cum se scrie, dar asa se pronunta) si dati pe fiecare seara... dar ai grija ca dupa o luna sa nu-l mai folosesti (o luna de la deschidere ) ca expira. Zineritul iti usuca cosurile si in cateza zile o sa-ti dispara. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Eu folosesc Aknesol. Am avut cosuri destul de multe insa de cand am inceput sa ma dau cu aceasta solutie mi-au disparut de tot!