| anuska a întrebat:

Hello! happy
Am niste unghii scurte si cresc aiurea rau si foarte rar x_X
Inainte imi rodeam unghiile dar am renuntat la acest viciu si imi rod doar pielitele rolling on the floor
Ce sa fac sa imi creasca unghiile lungi? straight face Sa mentionez ca sunt si foarte moi si cum cresc putin se rup...Help! happy

Răspuns Câştigător
| alexandra033 a răspuns:

Pai ai grija sa nu se mai rupa cand incep sa iti creasca putin.Cand vezi ca ti se rup indreapta unghia mai bine cu pila.ca sa nu se mai rupa. faci tot asa de fiecare data and ti se rup(asa mi se intampla si mie, si nu am gasit alta metoda sa le fac sa nu se mai rupa).Eu amobservat ca daca le ai tot timpul facute cu oja le intareste.

Incearca si vezi cum e.eu nu vad alta solutie.

Dai fundita?batting eyelashes kisskiss

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Seara înainte de culcare masează unghiile cu ulei de ricin, paralel poți lua complexul de B-uri (o tabletă pe zi) cu condiția să nu fii alergică.
După o lună de zile vei vedea rezultate!
Pa, pa.

| Blondda a răspuns:

Formatul unghiilor o sa ramana mereu mic deoarece daca ti le rozi se scurteazahappy

| daηă a răspuns:

Cred că eşti sora mea geamănă de mult pierdută laughing

| Dolllx14 a răspuns:

Pai ia-ti un intaritor de unghii.:* De exemplu e la o firma FM[Federico Mahora] un lac de unghii cu calciu si e si intaritor.happy costa 10 lei nu e mult :* L-am luat si eu si merita love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intr-un vas apa,tinctiura de iod, ulei de masline, seama de lamaie si tine mainile in acest amestec macar 15 min. Se vor mai intari. Mai poti folosi si tratament cu calciu magneziu de la farmec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna draga mea! pai du-te la farmacie si cumparati calciu cu fixator, unghiile nu-ti mai cres si sunt slabe din motivu ca nu ai calciu suficient cat ii trebuie corpului(ai lipsa de calciu), du-te si cumparati neapartat! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e viciun; e obicei, un tic ...doar nu era o placere sa-ti rozi unghiile, nu? Asta ar fi viciu.
Cumpara solutii de la Gerovital (Sanopil). Sunt foarte bune produsele lor pentru orice tip de ingrijire ( nu numai a unghiilor)