Ai nevoie de o perie care sa nu electrizeze, de lemn de preferat. Cele de plastic electrizează părul. După duș poți folosi un ulei de păr când e pe jumătate uscat aplici 1-2-3 pompițe de ulei pe vârfuri pentru a lăsa vârfurile ordonate și a controla firele tale rebele. Poți să folosești și un șampon blând care să lase părul moale și mătăsos.
Trebuie sa-ti iei o perie din lemn.si mie m-i se electriza sim-i se ondula inainte sa imi iau si eu o perie din lemn. Daca ai parul blond sa stii ca asa se intampla cu parul blond.
P.S se va electriza si ondula si daca il vei taia scurt
Daca ti-l taie nu rezolvi nimic!
Mai bine te dai cu puțină apă pe par!
Sau iei un șervețel umed si il bagi printre zintii periei!
Daca te piepteni asa nu se va mai electriza!
Funda?
Eu ma chinui sa-mi pastrez parul lung si tu vrei sa-l tai? Exista placa pentru indreptat de ce sa te tunzi? Am facut greseala asta de 3 ori pana m-am invatat minte.
Salut! Eu am parul ondulat si mereu dupa ce il piaptan se electrizeaza, de accea evit sa il piaptan. Stiu ca poate suna ciudat sau dezgustator, dar mai multi hair stylisti ziceau ca mai bine nu piepteni parul ondulat sau cret, decat atunci cand il speli. Sau s-ar putea sa nu iti fie destul de hidratat parul. Si daca totusi ma piaptan si se electrizeaza, iau putin ulei de argan si il dau pe par evitand radacinile. Uleiul va mai netezi parul, dar ai grija cat pui sa nu aiba dupa aia uleios. Presupun ca mai exista si produse de styling pentru par care l-ar mai putea netezi. Si legat de tuns, probabil tot se va electriza, aici depinde si de firul tau.