| ƳσʋAиdMɛ a întrebat:

Hello am o problema ...parul mi se ingrasa tot timpul ma spal si la trei zile se ingrasa am parul moale si subtire nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Ann3 a răspuns:

Da si eu pateam la fel... am intrebat o cuafeza ce sa fac si mi-a zis sa ma spal pe par doar de maxim 2 ori pe saptamana, sa imi fac din cand in cand galbenus de ou si sa ma spal cu el si sa ma clatesc fffff bine, sa ma pieptam dimineata la pranz si seara. Sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| Woofy a răspuns:

Buna! Incearca atunci cand te speli in apa cu care te clatesti sa storci cativa picuri de lamaie.Eu am incercat si functioneaza.Sau sa-ti gasesti un sampon pentru par gras, de exemplu Sunsilk pentru par gras.

| adutzadragutza a răspuns:

Pai foloseste sampon pentru par gras si date cu lamaie dupa ce te speli pe cap happy... fundita big grin

| lemmon a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, la mine e si mai rau.sad, la 2 zile dus. mie mi-a zis bunik sa folosesc otet de mere inainte de baie si sa ma spal normal.mu prea am facut acest tratament insa e eficient.stiu de la o prietena.incearca si u, remediile naturale sunt cele mai eficiente, parerea mea.bafta!
SARBATORI FERICITE!

| Helenèa a răspuns:

Stiu ca suna ciudat, dar cu cat il speli mai des cu atat se intensifica activitatea galndelor sebacee, ceea ce inseamna o ingrasare mai rapida. Poate ai timp intr-o vacanta lasa-l nespalat mai mult, nu ii mai hrani "nevoia" asta de spalare.De asemenea poti sa folosesti sampoanele speciale. Sampoanele pentru copii sunt bune pentru tipul asta de par si daca alegi sa folosesti si balsam, nu-l aplica decat la varfuri. Sper ca am fost de ajutor. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca alt sampon, ti-asi recomanda cel de urzica sau ceai verde, si eu am avut problema asta...

| Ihatereligion a răspuns:

Ehm... spala-te o data la 2-3 zile...