| iaialovely1700 a întrebat:

Hello! Am parul de un blond inchis si as vrea sa il mai deschid. Dar nu cu spray, vopsea etc. Am incercat cu ceai de musetel dar nu au fost rezultate sad As vrea genul de chestii care sa nu fie prea scumpe si sa aiba efect.
Fundaa >: ^.^

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Crede-ma ca nu are sens sa incerci, majoritatea formulelor de tipul ceai de musetel nu au rezultate. Ar trebui sa folosesti o vopsea pentru ca natural sansa e minima.

| mona a răspuns:

Degeaba incerci pentru ca ajungi la pensie si tot nu vei obtine blondul dorit

| Bondarel99 a răspuns:

Nu vei reusi sa-ti deschizi parul cu produse naturale. Daca nu vrei sa il arzi prea tare si vrei sa il deschizi doar cu 1-2 tonuri foloseste o vopsea fara amoniac, de ex Revlon.

| alina_8632 a răspuns:

Buna! pai poti incerca cu oxidant til deschide foarte putin si nu este daunator si eu mi-am deschis parul cu oxidant cand eram prin clasa a 8-a pentru ca nu aveam voie sa ne vopsim si dadea o nuanta naturala adica abia se observa daca ti-l faci o data sau de 2 ori acum depinde cat de inchis este parul tau si il poti lasa chiar si o ora sa actioneze aplici in fiecare saptamana sau la 2, 3 zile pana ajungi la culoarea dorita bafta:*