| Sherlocked a întrebat:

Hello! Am vreo două întrebări legate de păr.

1. Îmi cade foarte mult. Ştiu că peste tot se zice că din cauza stresului cade părul. Dar e destul de aiurea, eu nu mă simt stresată. (sunt fată) Azi mi-am cumpărat Revalid capsule. Mâine voi începe tratamentul.
-Dacă nu dă roade ( ştiu că la unele persoane nu a funcţionat ), ce altceva aş putea să mai încerc?

2. Părul meu e foarte moale dintotdeauna şi nu stă cum îl aşez.
Înainte aveam părul foarte lung, mai lung de jumătatea spatelui, si îl întindeam cu placa numai după baie, şi se menţinea asa.
Astăzi m-am tuns din cauză ca era din ce in ce mai rar. Acum am o frizură in scări, filat, dar nu se mai menţine drept nici măcar o ora.
- Ce să fac să-mi întăresc firul de păr? ( Nu m-am vopsit niciodată, am aproape 18 ani. Poate vopseaua să mai întărească părul? )
- Cum aş putea să il fac să se menţină drept, măcar până la sfârşitul zilei?

Alte precizări:
- Părul meu e doar puţin ondulat.
- Folosesc placa Braun ES 3.

Mulţumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Lilli a răspuns:

Hei! Si eu eram ca tine, si am facut asa:
Am inceput cu un tratament simplu, creat de mine.Ma spalam cu un singur sampon, si o saptamana intreaga din fiecare luna imi fac tratamentul:oua de prepelita amestecate cu ulei de masline.te dai cu amestecul asta si astepti in jur de 10 min. apoi te clatesti, iar mai apoi dai cu sampon.asta e o varianta.
alta varianta e asta:
Eu iti recomand Shine Therapy S9950.E foarte buna.E de ceramica, si iti poti alege tu temperatura, din cate stiu eu.Varamea care e coafeza are placa de asta, si mereu cand imi indreapta parul cu placa, sau imi face bucle cu placa asta, parul e foarte stralucitor.Ca sa nu-ti arzi parul, iti recomand Syoss Spray intaritor.Eu am mov, dar iti poti selecta spray-ul dupa nevoile tale.Si samponul e foarte important.Eu recomand un sampon care sa nu incarce parul, de exemplu Elseve. Daca e par gras,foloseste un sampon care sa nu aiba Alchool ca al doilea ingredient,pentru ca scalpul va produce si mai mult sebum pentru ca sa nu se deshidrateze pielea capului si firul de par. Daca ai par uscat, fara volum, foloseste un sampon care sa ofere volum parului, si daca nu gasesti sampon pentru volum, cumpara spuma pentru volum de la Schwartzkopf.Iti recomand sa te dai cu ulei de masline la baza si la varfuri.asa va creste mult mai repede.
cat despre pastrarea parului drept,fa asa:
inainte de a-ti intinde parul cu placa,da-te cu spuma, dar nu foarte multa, si mai piepteni odata, si apoi te dai cu placa. dupa fiecare treapta(parul trebuie sectionat in trepte cand il intinzi) dai cu fixativ toata treapta.iar la final, mai dai odata cu fixativ peste tot(dar nu foarte mult).si gata!:*
sper ca am ajutat!:*

7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Caderea parului poate fi si un semn ca ai ceva probleme de sanatate...
Si eu am/am avut problema asta si imi masam in fiecare saptamana scalpul cu ulei de ricin si il lasam asa vreo 6 ore, iar dupa vreo 4 luni s-au vazut rezultate foarte bune, nu imi mai cadea niciun fir.Dar la mine e altceva pentru eu mi-am decolorat parul si din cauza asta a inceput sa cada.
Vopseaua neagra da volum si ingroasa firul de par, dar doar vopseaua neagra.

| SweetAl3x a răspuns:

1.Foloseste sampoane cat mai slabe (de la plafar), cele din comert sunt prea puternice pentru par.
2. Ia-ti tot de la plafar o tinctura de mesteacan si una de brusture si amesteca-le intr-un recipient cu pulverizator (asa se aplica mai usor) in felul urmator: o parte mai mare de brusture si o parte mai mica de mesteacan si le aplici dupa spalat pe parul umed doar la radacina.
Nu trebuie sa clatesti si nici nu raman urme vizibile.
Daca pui mai mult mesteacan, o sa iti intareasca parul gen fixativ. Deci acesta este si un fixativ natural (mesteacanul). De obicei se vad rezultatele in 1-2 saptamani.

| Sherlocked explică (pentru SweetAl3x):

Mulţumesc frumos. Cred ca voi incerca amestecul de tincturi.

| FlorinPx a răspuns:

Buna! Chiar daca sunt baiat stiu o metoda de la maicamea pentru oprirea caderii parului..Incearca Balsam de par, si ei ii cadea inainte si acum este OK.
FUNDA?

| FlorinPx a răspuns (pentru FlorinPx):

P.S lasa placa fixativu si toate prostiile.

| Sherlocked explică (pentru FlorinPx):

Mulţumesc, dar la mine e fix invers. Când folosesc balsam, îmi cade şi mai mult. xD

| Deeyutzyka a răspuns:

Sincera si eu folosesc placa de par dar poate ca si asta afecteaza in timp poate daca folosesti fixativ sa-l lasi... sau placa renunta la ea si du-te la doctor ca nu e de gluma cu, caderea parului eu nu am intampinat problema asta cu toate ca-mi cade si mie da putin si-l am si des si e urat acum sunt spary-uri pentru indreptare de la pantene sau pur si simplu cumpara-ti perie rotativawinking