Buna,
Gelul iti afecteaza mai mult unghia, automat nu o sa ai unghiile ok dupa demontarea lor.
Iti recomand oja semipermanenta- rezista cam la fel de bine. Ideea e ca ambele sunt destul de daunatoare pentru unghii, pentru aplicare ti se pileste unghia naturala foarte mult, de fiecare data.
Rezistă cam la fel.Cel mai rău afecteză gelul. Unghiile se vor rupe foarte rău, dar şi oja semi afectează destul de rău pentru că ţi se va pili unghia şi astfel subţia. Dacă le faci doar de 2 ori pe an poţi alege gelul dacă nu te deranjează să ai apoi cam 2 luni unghiile scurte. Dacă alegi oja semi după ce se ia, unghiile îţi vor fi sănătoase cam după o lună.
Îţi recomand să încerci şi Feminohelp.Îl găseşti în farmacii.Îl folosesc de o lună şi mi se pare cel mai bun produs pe care l-am încercat pentru întărirea şi creşterea unghiilor.
Imi fac unghiile cu gel de mai bine de un an, se schimb o data pe luna, si por spune ca sunt foarte multumita, acum depinde si de persoana care ti le pune, unghia in ambele cazuri este afectată, mai tare la gel dar aata pana creste, unghia care urmeaza sa creasca e sanatoasa
Bună.
O prietena de a mea a incercat cu gel si efectiv i s-au stricat unghiile si. de rusine a inceput sa isi puna doar unghii false. NU recomand gelul de unghii. Cat despre oja semipermanenta nu stiu, dar eu una nici nu as incerca... nu as vrea sa risc. De ce nu vrei sa te dai cu oja normala? Ca sa nu se duca repede, aplica oja cu un strat subtire si apoi aplica lac de unghii.
Gelul afecteaza unghia daca faci asta in mod frecvent, tine mai mult la apa, oja semi permanenta nu afecteaza unghia dar tine mai putin decat gelul, eu te sfatuiesc sa folosesti cu gel
kalakkas întreabă: