| XxBlueRosexX a întrebat:

Hello...as vrea sa fiu mai blonda dar cu decolorant...stiu ca arde parul si al meu e destul de ars de la placa si varfurile sunt destul de despicate dar vreau sa stiu daca exista ceva masca de par sau balsam sa il protezìjeze si sa fie regenerat complet pentru ca nu vreau sa imi cada.

Răspuns Câştigător
| Mandy693 a răspuns:

Taie tot ce este tocat baga masca de la elseve regeneratoare apoi decoloreaza-te dar vezi oxidantul sa fie de 9 apoi baga nuantator ps balsamul doar descurca parul si samponul doar spalawinking nu uita tunde tot ce este tocat funda? (pps am facut cursuri de frizer coafor)

2 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Da sunt multe masti de par pentru regenerare.
Noi la scoala avem de asta :http://www.google.ro/......tp?/imgres am folosit-o dar au folosit-o alte colege si au zis ca e folositoare.
Sincera sa fiu are un nume ciudat dar profesoara a spus ca e foarte buna.
Noroc.

| antigoni a răspuns:

Taie tot ce e despicat si ars/tocat, in cazul in care esti vopsita foloseste un decapant, apoi decolorant si respectiv vopsea. Si eu vreau sa ma decolorez, la mine e mai complicat happy Uleiul de masline este un puternic hidratant pentru par. Aplica-l pe toata lungimea parului, inveleste-ti capul cu un prosop sau folie de aluminiu. Stai asa cat rezisti, dar macar 2-3 ore. Bafta la ``blonzit``!