| Frumushica20001 a întrebat:

Hello! As vrea sa-mi pun unghii false. Vreau sa-mi spuneti daca acel lipici este bun? sau trebuie sa iau altul?

Răspuns Câştigător
| robe_5426 a răspuns:

Eu iti zic sa nu daci cu cel care il primesti niciodata nu este bun si iti pica unghiile falselaughingEu iti recomand sa iti iei altul...P.S.big grinaca vrei sa le mai dai jos tinele sub apa rece mai intaioh go onhappy! Sper ca ti.am fost de ajutor! Funda?batting eyelashes

8 răspunsuri:
| MaStErShOt a răspuns:

Incearca iClay, sau daca nu merge picatura de la sfarsitu lunii, coloreaza si in rosu, si daca nu merge POXIPOL! Funda? >.>

| FailL a răspuns:

Superglue. prostia aia din pachet nu tine, superglue este puternicos el asa big grin, sa-ti face praf unghiile. daca-ti pui unghii false pentru prima oara si nu stai cu el juma de an, nu cred ca o sa afecteze lipiciul deloc.

| FailL a răspuns:

Da-ti face*** (ma-sa de tastatura)

| Frumushica20001 explică (pentru FailL):

Dar nu exista risul sa raman fara unghiile mele naturale?

| adelina0101123 a răspuns (pentru Frumushica20001):

Daca vrei sa iti pui unchii false nu folosii Superglue pentru ca : daca vrei sa iti dai jos unghiile false (daca sunt prea lungi nu poti scire cu ele )de obicei sunt magazine special pentru asa ceva.La fiecare set de unchii false iti da si un lipici special pentru asa ceva

| FailL a răspuns (pentru Frumushica20001):

Normal ca nu, or sa se exfolieze putin cand dai unghiile false jos. dar daca folosesti pe urma ceva creme si lacuri intaritoare or sa fie ca noi tongue

| Frumushica20001 explică:

Am uitat sa scriu funditaAAAAA!

| ancaposanca a răspuns:

Alea sunt unghii proaste daca vrei unghii false, fa-ti la cufor cu Acryl sau gel. Cele de plastic nu sunt bune deloc! Bye!