Eu iti zic sa nu daci cu cel care il primesti niciodata nu este bun si iti pica unghiile falseEu iti recomand sa iti iei altul...P.S.aca vrei sa le mai dai jos tinele sub apa rece mai intai! Sper ca ti.am fost de ajutor! Funda?
Incearca iClay, sau daca nu merge picatura de la sfarsitu lunii, coloreaza si in rosu, si daca nu merge POXIPOL! Funda? >.>
Superglue. prostia aia din pachet nu tine, superglue este puternicos el asa , sa-ti face praf unghiile. daca-ti pui unghii false pentru prima oara si nu stai cu el juma de an, nu cred ca o sa afecteze lipiciul deloc.
Dar nu exista risul sa raman fara unghiile mele naturale?
Daca vrei sa iti pui unchii false nu folosii Superglue pentru ca : daca vrei sa iti dai jos unghiile false (daca sunt prea lungi nu poti scire cu ele )de obicei sunt magazine special pentru asa ceva.La fiecare set de unchii false iti da si un lipici special pentru asa ceva
Normal ca nu, or sa se exfolieze putin cand dai unghiile false jos. dar daca folosesti pe urma ceva creme si lacuri intaritoare or sa fie ca noi
Alea sunt unghii proaste daca vrei unghii false, fa-ti la cufor cu Acryl sau gel. Cele de plastic nu sunt bune deloc! Bye!