Dacă nu ai probleme mari cu(,) coşurile nu îţi recomand Zineryt, e destul de puternic.Mai bine a-i încerca să-ţi faci o mască cu argilă (am auzit că îi destul de bună).
Heyy buna. Da eu am folosit vara trecut si da niste rezultate exceptionale. Pai o sa ai un tup cu un lichis si unu cu un praf. Amesteci lichidul cu praful apoi aplici zilnic pe cosuri. O sa ai o senzatie usoara de usturime. Dar crede-ma rezultatele sunt exceptionale. O sa vezi de la prima aplicare cum simti ca e uscat cosu. Ca sa intelegi mai bine Zineryt nu face sa iti "Traga cosu inapoi". Ti-l usuca si se face asa ca o cojita. Deci foloseste cu incredere.
Buna. Eu folosesc si in prezent si este foarte bun.Se da pe toata suprafat pe unde ai cosuri.Este un lichid.Mama mea este farmacista si l-a luat cu 30, 5 de lei.Si da, se da cu reteta. Daca iti vei lua, citeste intai prospectul si vezi acolo cum se prepara.
Nu stiu fix cum este dar are o prietena si am vazut cum il foloseste : se umezeste fata se pune solutia pe main si dupa se intinde pe fata .P.Sastept funda pentru efortul de imi aminti asta
anonim_4396 întreabă: