| yoyo_2588 a întrebat:

Hello,beautiful people! Am nevoie de ajutorul vostru, bineinteles al celor care au trecut printr-un permanent spiralat, doresc sa mentionez ca parul meu este ondulat, sanatos, nu a fost supus niciunui fel de torturi precum vopsitul, etc.Deci,mie mi s-a pus pata pe parul cret si nu am timp sa stau in fiecare dimineata pentru tot restul vietii cu ondulatorul in mana si am decis sa merg pentru un permanent spiralat, am cautat pe net si am gasit niste bigudiuri speciale in forma de spirala care sunt folosite pentru acest tip.Intrebarea mea este:si-a mai facut cineva acest tip de permanent,cum a iesit(tot pe net am gasit imagini cu par chiar reusit,exact cum imi doresc eu), cat timp tine, sunteti multumiti? Am aici o poza cu tipul de permanent dorit http://goodfellas.pl/BLUZY/images/spiral-perm-pictures-i 8.jpg.Inca un ultim lucru, eu sunt din Suceava si cei care vor vedea acest mesaj se nimeresc a fi tot din acest judet va rog sa imi recomandati un salon bun la care stiti ca permanentele ies reusite.Multumesc si sper sa imi raspundeti cat mai curand :D