| ღ♥Biiån©å ♥•ღ a întrebat:

Hello, care este stilul vostru de va va imbraca? Ce haine va plac?

16 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Modern.

| 009 a răspuns:

Ceva comod dar si indraznethappy... u?

| Anduciu a răspuns:

Nu am un stil anume, depinde de starea mea de spirit.Imi plac hainele comode, tricourile cat mai simple, camasile cu carouri, blugii conici, rochiile cat mai colorate...

| JustMe a răspuns:

Nu prea stiu ce stil, haine luate din new yorker, bershka, zara, pull and bear, stradivarius, terranova.

| Tabii. a răspuns:

Buna! Pai nu pot sa spun ca am decat un stil ci am mai multe(depinde de moment). De exemplu uneori ma imbraci mai feminin, alteori sport, etc.Imi place sa port bascheti adica conversi sau skaterilove struck.

Cheers!

| foxi a răspuns:

Sport!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu ma imbrac dupa un stil anume, dar imi place sa combin hainelehappy

| Simona a răspuns:

Buna...stiulul meu de a ma imbraca depinde de starea in care ma aflu
imi place stilul adolescenti (la moda), sport atunci cand sunt pe acasa

| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Buna am un stil aparte imi place sa imi combin hainele ador high tops cu o pereche de blugi lasati si ochelari patratiosi ...asta e stilul meu.:X:Xlove struckvreau funditabig grin:dbig grinbig grinbig grin. uni zic ca depinde de starea lor nu pot sa fiu fericita sau trista ma imbrac cu ce vreautonguetonguetongue

| Casandra a răspuns:

Mie imi place emo... dar nu emo de aia gotici ci emo dinaia coloratzi si veselihappymartzi ma duc sa ma tund emobig grin

| omtraisiomvedea a răspuns:

Imi place sa ma imbrac cu un tricou larg sau bluza larga si cu blugi.Imi plac hanoracele cu gluga mare si pantalonii de trening largi.Nu stiu...ma atrage mult stilul hip hop :X

| ioana_6413 a răspuns:

Haine simple, adecvate pentru vârsta mea... Fără prea multe imprimeuri, paiete şi chestii, dar nici nu sunt toată în negru. Îmi plac culorile, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu asortată din cap până în picioare, arată oribil. Ador să am mereu un accesoriu asortat la ţinută. happy

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Pai mie in special cele albastre, negre, move si roze.Eu port curele dinacelea cu tepi[adica emo] nu pentru ca sunt, ci pentru ca imi place.Ma imbrac cu hainele PUMA[imi place PUMA enorm], haine normale, de la bershka, zara etc.mai mult imbrac haine albastre si negre; P
Bafta,

Ashley

| Yoana_5997 a răspuns:

Mie imi plac hainele indecente. de obicei nu imi arat feminitatea prin haine. imi plac hanoracele, bluzele mai largi, blugi stramti :d stilul meu e combinat si nici eu nu stiu ce stil am :d
:*

| CaTa2 a răspuns:

Eu ma imbrac de preferinta in negru, roz si rosu happy

| Flavian_3685 a răspuns:

Stil bershka, pull and bear, zara thinking