Daca parul e colorat cu henna, nu-l vopsi sau decolora. Asteapta sa creasca. Henna e dubioasa cand vine vorba de decolorare.
Salut. Din câte am înțeles te-ai decolorat anul trecut. Părerea mea este sa nu o mai faci și a doua oară mai ales când este vopsit cu henna pentru ca se va distruge.
Eu am 1 an de când m-am decolorat și încă nu și-a revenit, este deshidratat, uscat, se rupe, când ma vopsesc se duce culoarea foarte repede și dacă ma îndrept cu placa se arde imediat plus ca este ca o guma.
Și oricât de bun ar fi salonul parul tot se va deteriora si va arată bine in prima zi pentru Ca ți-l vor aranja dar când te vei spala tu acasă și se va usca nu va mai arată bine deloc și va fi și mai deteriorat.
Parerea mea este ca, cel mai bun salon de unde poti pleca acasa cu parul sanatos dupa o decolorare, fara sa iti cada sau sa se rupa pe parcurs ..este Totanji's Studio Concept. Du-te la o consultatie gratuita. Te asigur ca pleci de acolo incantata 100% si cu parul sanatos, nedeteriorat. (Ei folosesc si Olaplex la decolorare ca parul sa fie protejat, sa nu se arda.)