Iti dau eu cateva sfaturi
-Foloseste pasta de dinti Colgate.Este cea mai buna.Parerea mea
-Dupa ce te-ai spalat cu pasta de dinti foloseste sareAjuta dintii foarte mult
-Odata sau de doua ori pe saptamana spala-te cu bicarbonat de sodiu Dar asta dupa ce ai aplicat pasta de dinti.Nu te spala in fiecare zi cu bicarbonat de sodiu pentru ca are efecte negative daca este folosit in fiecare zi. Odata sau de 2 ori pe saptamana este suficent
Succes!
Colgate advanced whitening, blend-a-med 3d white lux sau pearl drops. Asta din urma este mai scumpa (in jur de 15-20 ron) si teoretic iti albeste dintii cu 2 nuante in 3 saptamani, folosita de 2 ori pe zi. Colgate advance whitening garanteaza albirea dintilor in 2 saptamani. La pearl drops trebuie sa folosesti inca o pasta de dinti... Pentru ca doar albeste... Mai bine alege colgate sau blend-a-med. Vezi care iti place mai mult.
Eu am folosit o perioada Blend-a-med 3d white, dar nu am observat nicio schimbare majora. In schimb am vazut prin reviste o reteta "Pentru o dantura ca un sirag de perle": se spala o portocala si i se radecoaja, care se lasa peste noapte la uscat. A doua zi se amesteca cu 30 g pulbere de frunze de menta si 10 g sare de mare. Revigoreaza si intareste gingia, putand chiar ajuta in terapia paradontozei incipiente. Am incheiat citatul. Reteta asta nu am aplicat-o, asa ca nu stiu ce rezultate se pot obtine
fratiikaramazov întreabă:
anonim_4396 întreabă: