| EllaBlackEyes a întrebat:

Hello! Cine are pe aici UGG-uri? Desi sunt aparute de ceva timp eu nu am purtat niciodata si ma gandeam sa incerc acum insa vroiam pareri de la voi. Sunt comode? Calduroase? Rezistente? Cum se descurca in conditii mai ploioase? Dar in conditii de iarna? Aluneci cu ele? Merita ori nu?
Funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt naşpa.La exterior par inestetice şi de rezistat nu cred că ţin mai mult de un an jumate.Şi da, când se udă arată urât, se murdăresc repede şi poţi aluneca, nu contează dacă e ploaie sau gheaţă. Plus că toate piţipoancele îşi cumpără.
Mai bine îţi iei altceva de încălţat.

4 răspunsuri:
| BombonicaXD a răspuns:

Eu am originale si sa stii ca sunt super calduroase, parca ar avea inauntru un calorifer laughing.Au blanita in interior, deci imagineaza-ti senzatia.Sunt extrem de comode,te simti de parca ai fi in papuci de casa(iti recomand sa iti iei cu un numar mai mare ca sa simti din plin comfortul,ca sunt fixe si nu cad din picior orice ai face).Nu prea merg pe zapada, ca poate se uda(la ale mele am luat cizmele pe zapada, iar prima oara m-am facut fleasca la picioare, ziceai ca stau cu ele intr-un lighean cu apa, iar a doua oara nu a mai intrat un strop de apa in ele.Nu stiu, poate au devenit impermeabile). Talpa lor are un design special ca sa nu aluneci, sunt foarte sigure.Ca sa ai toate aceste avantaje mai bine iti cumperi unele originale(chiar daca pot ajunge si la 300 de lei)de cat niste facaturi cu 40 de lei si care s-au rupt imediat si intra apa in ele.Iti recomand UGG-urile din toata inima! Take care.

| Merilynne a răspuns:

Eu am o pereche e cizme gen ugg ce nu sunt originale, insa se stie ca cele neoriginale sunt de 10 ori mai proaste decat originalele. Pot sa spun ca aceste cizme au fost singurele care mi-au rezistat 1 an. Am mers cu ele si pe ploaie, am avut grija sa nu intru in lacuri si sa stii ca pe un drum de acasa pana la scoala, aproximativ 1 km mi-au rezistat foarte bine si nu s-au udat prea mult. Pe zapada etse insa mult mai bine, si sa stii ca daca ai putina atentie nu se uda mai deloc. Cele originale pastreaza temperatura piciorului, deci iarna sunt calduroase si poti sa le porti si vara chiar daca multa luma nu stie asta. In curand le voi cumpara si pe cele originale, insa prima data nu prea am avut incredere.

| Karmesytta a răspuns:

Da suntt superr le adorr pot sa zic ca fac colectie de ele in fiecare an la cate imi iau sunt superr comode dar ai grija cand le cumperi in spate la calcai sa aiba ca un sustinator ca de carton care sa iti tina piciorul drept ca altfel mergi aiurea si se deformeaza piciorul si uugu:*

| MJ_Ank_1994 a răspuns:

UGG-urile sunt foarte comode, calduroase, rezistente. Cele originale sunt rezistente la ploaie, dar cele neoriginale nu cred...in conditiile de iarna cele neoriginale ti se albesc. Si cam aluneci cu ele!

Întrebări similare