Ca al ei în ce sens? Culoare? Tunsoare? Onduleuri?
Culoarea este : blond cenuşiu mediu.
Iar dacă vrei să te tunzi ca ea, te duci frumos cu poza la coafor. Apoi, ca să îl ai coafat cum îl are ea, îl îndrepţi întâi, nu insişti, cât să nu stea electrizat. Apoi, împarţi părul în 10 secţiuni pe care le ondulezi. Nu ţii ondulatorul mai mult de 5 secunde pe o şuviţă. După ce termini, nu te atingi de păr timp de 5 minute, chiar dacă este foarte ondulat şi stă aiurea. abia apoi laşi capul în jos şi treci degetele prin păr.
Da, la onduleuri ma refer, mersi de ajutor, desi as vrea sa fac cumva freza asta fara placa sau ondulator ca ma fac foarte des , ma gandeam la ceva de genul sa am parul ud si peste noapte sa il prind cumva ca la dimineata sa imi stea ca la ashley tisdale (fata din poza). Intelegi? De exemplu metoda mea daca vreau par buclat/ondulat (mai ondulat ca a fetei din poza) ii sa-mi fie parul ud si peste noapte il prind intr-un sau 2 impletituri (depinde cat de bulcat vreau sa fie) si la dimineata voila!
Am înţeles ce vrei să spui. Metoda cu placa/ondulatorul e rapidă, dar dăunează puţin.Atunci procedează aşa:
Îţi faci baie seara, şi laşi părul să se usuce în proporţie de 80%, bagi o spumă pentru volum în el, şi apoi aplici un tratament leave-in (opţional). Împarţi părul în 10 secţiuni şi le împleteşti, dar nu le strânge mult. Pe pernă îţi pui un prosop, să nu răceşti. Dimineaţa desfaci părul, treci cu degetele prin el şi aplici un spray anti-static (găseşti la avon sau în orice magazin, e maxim 15 lei) şi apoi fixativ.
OK mersi, o sa incerc :* ai putea sa imi spui chesita cu tratamentul leave-in, ii o masca de par? Ca vreau sa-mi cumpar si ceva masca de par
Am văzut la Avon, mi se pare un produs bunicel, că în rest, celelalte sunt foarte proaste. E un fel de ulei-spray, îl aplici pe păr umed şi nu clăteşti. Aşa ştiu şi de la alte firme, care sunt foarte bune, dar mă gândesc că nu toţi au posibilitatea să-şi permită un produs scump, mai ales că se termină repede. Aşa că rămân la Avon.
Ok. mersi inca o data :*
Cu plăcere, mă bucur că te-am ajutat
Georgian1992 întreabă: