| kqwjy a întrebat:

Hello!
Cum pot face să am unghiile mari şi tari? Am încercat cu ulei de ricin dar nu îşi face efectul.
Este adevărat că dacă le ţii în apă cresc mai repede?
Alte metode ştiţi?puppy dog eyes
Vă rog foarte mult!

Răspuns Câştigător
| MadalinaMirela a răspuns:

Iti recomand Perfectil - supliment alimentar pentru par, piele si unghii. Aveam si eu aceeasi problema si dupa ce am luat 10 capsule unghiile mi s-au intarit foarte mult. Il iau in continuare pentru ca e foarte bun.si in nu mai baga mana in apa ca mai rau e
funda?big grin

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Poti sa le tii in apa pana se fac cum sunt castravetii murati nu mai te lua dupa lume Du-te la farmacie si cumpara ce trebuie Se intaresc si vor creste Te pup

| miranda a răspuns:

Incearca si cu ulei de masline in care sa adaugi cateva picaturi de lamaie. Cand iti tii unghiile, incalzeste uleiul cat suporti tu. Incearca si cu tratamente pentru cresterea si pentru intarirea unghiilor. Si am mai auzit ca ar mai fi buna si vitamina A.

| 93ely a răspuns:

Eu am incercat cu intaritor de la avon si a avut efect acum folosesc dermovate solutie cutanata si la fel e foarte bun...acum depinde de fiecare...nu stiu exact daca merge la oricine :*

| CrissCC a răspuns:

Iti poti cumpara din catalogu de Avon Cosmetics, un intaritor de unghii cu stralucire perlata si un tratament pentru cresterea unghiilor.La mine si-a facut efectul:d.Stiu si eu o metoda,dar nu stiu cat de adevarata este si daca este buna, cum ca daca stai cu degetele in ulei, unghiile se vor intariihappy

| aryana_4212 a răspuns:

Nu trebuie sa le ti in apa ca ti se imoaie si ti se rup.Trebuie sa ti le dai tot timpu cu lac si ia calciu lactic e forte bun eu am ungile mari parca mis puse si iti zic ce fac eu. Sper sa incerci pupic

| The3w0que3n a răspuns:

Pai daca tii unghiile in apa. se inmoaiehee hee. In primul rand. ai grija de ele. pileaza-le. si daca nu functionneaza. pune'ti unghii falsehee hee