buna si mie mi se intampla[peria mea e plina de par]
1. ori ti se despica firele de par de mai sus[daca ai firul subtire si sensibil].
2.depinde ce fel de sampon folosesti[mai ales daca ai parul vopsit]
dupa parerea mea:ar trebui sa te speli pe cap mai rar in jur a 6-7 zile[o perioada], sa folosesti un sampon special sau balsam pentru problema ta, sa nu te speli cu apa fierbinte pe cap, si dupa baie se nu te piepteni[firul de par este mai sensibil si se rupe mai usor cand e ud] iar o perioada ar trebui sa lasi parul sa se usuce asa fara placa sau uscator de par. ia-ti o sticluta de ulei de ricin de la farmacie si respecta sfaturile de mai sus.
sper ca te-am ajutat
Incearca samponul mov de la Gerovital, e anti caderii parului si stimuleaza regenerarea lui. Daca folosesti des placa, iti recomand sprayul de la Gloss hair repair! Nu uita de vitamine, conteaza si ele! Bafta!
Multumesc tuturor pentru raspuns, mi-ati fost de ajutor. Nu sunt fana placii de par, nu sunt nici vopsita si am inceput sa ma sperii aiurea pe-aici, dar de fapt totul...e normal.
Nu te speria. E ceva normal. Si mie mi s-a intamplat la fel si era din cauza saponului.
Dar nu e ceva grav. Incearca doar alt sampon. Funda?
Buna! mai stiu pe cineva cu aceasta problema. Exista un sampon anti caderea parului este de la firma FAVISAN.
AndreiVlad1806 întreabă:
DaciaRomania întreabă: