| DeeaSpoof a întrebat:

Hello! Deci, am foarte multe bijuterii(inele, cercei, medalioane, brose), si nu stiu cum sa le aranjez.Ma gandeam sa fac niste cutiute pentru fiecare categorie, dar as vrea si alte idei.Ma puteti ajuta, va rog?big grin

Răspuns Câştigător
| AmanoYuno a răspuns:

Poti cumpara un manechin(un corp de fata fara cap intr-o rochie si din gat are niste tentacule sau ceva asemanator pe care se agata bijuterii, e foarte eleganthee heesau daca nu vrei sa cumperi ceva potisa-ti faci o cutie de bijuterii.cam asa:ia o cutie si decoreaz-o la ext. cum vrei tu gen poze iar ziarele vechi dau un aspect vechi si pretios. daca vrei sa arate vechi pune un plic de ceai in apa si unge cutia cu acest amestec folosind o pensula si aplica un strat de lipici dpa ce se usuca apa cu ceai ca sa-i confere rezistentawinkinginteriorul il poti ''tapeta'' cu blana sau catifea depinde de ce iti place mai multhappyorice ai alege lipeste doar marginile materialui astfel incat sa poti agata brosele si unii cercei de acestahappy...bratarile si lantisoarele pune-le inauntru.Sau daca ai bijuterii pe care nu le porti pune-le intr-un suport de tacamuri si baga-le sub pat si lasa-le afara doar pe cele care-ti plac mai multhappydesi nu-mi place idea asta prea multsadimi place idea ta si sper ca te-am ajutatwinkingsper ca o sa-i dai mie fundahappy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o cutie sau cumpara prietena mea are o cutie cadou care in cutie are mai multe locuri unul unde sa isi puna crcei altul lanturile ..etc si eu ma gandeam sa iti cumperi si tu ca sa nu muncesti sa iti tu o cutiut. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin!

| rutanklan a răspuns:

Le poti dona unui ONG sau unui adapost pentru saraci. Si asa iti si cureti garderoba