E un timp lung 3 ani.si totusi te cred ca iti este unpic greu.
Dar acum ai si tu dreptatea ta. daca nu gasestie o "alta" s'ar putea sa se intoarca la tine.
Parerea mea ar fi sa astepti sa te calmezi, sa te relaxezi, sa iti pui ordine in gandurile tale si cauta pe altcineva. daca el a vrut sa v'a despartiti inseamna ca asta a fost decizia lui chiar daca ai spus ca e mai indecis.
este urat din parte lui daca nu gaseste alta sa se intoarca tot la tine. dar poate te si iubeste.nu stiu ce sa zic este o poveste complicata
Deci...mai asteapta si ascuta-ti inima. din ce ai scris.imi pari o persoana puternica si cred ca o sa-ti fie bine si fara el.
Ai grija de tine si bafta
Se vede ca el si-a facut deja un plan de rezerva in cazul in care da gres in incercarea lui de a gasi pe cineva mai bun. Daca s-ar intoarce la tine in conditiile date, ar insemna ca o face "din lipsa de altceva". E adevarat ca ai investit sentimente in relatia cu el, dar nu e cazul sa te agati de ea inutil. Si-apoi daca va impacati vei ramane cu indoiala daca nu cumva se va mai repeta scenariul.
Gandeste-te daca merita sa faci sacrificiul asta
Eu doar tiasi spune sa mergi pe drumul tau. Stiu ca fiecare avem niste greutati dar le putem trece cu usurinta
Tu ce ai hotarat ai hotarat bine. Stiu ca poate au fost unii care tiau zis cadaca vrea sa plece lasa-l sa plece ca daca te iubeste se intoarce. Draga mea... am experimentat asta pe propria-mi piele: daca te iubeste cu adevarat nu pleaca!
Ceva genul asta am avut si eu o relatie numai k eu eram cu ai fost tu si ea facea numai ce vroia ea cu mine si'a batut joc. in fine nu cont asta eu unul zic k el vrea sa te aiba un fel de rezerva daca nu ii merge vre'o relatie stie il astepti tu. respinge-l