| Alëxąndŕą a întrebat:

Hello everyone!

Deci, am auzit ca daca iau frunze de nuc si le fierb in apa, iar dupa o sa ma clatesc cu apa aceea pe cap, o sa fiu roscata, e adevarat?

Mi se pare tare...desi imi pare putin rau ca m-am facut la varfuri blonda, iar restul parului e saten, nu cred ca mi-as permite sa strecor ceva acolo laughing

Dar poate fac experiment pe verisoara mea si daca-mi place rezultatul voi incerca si eu :3

Voi ce spuneti? :3

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Frunzele de nuc contin iod, care e ca un colorant. s ar putea sa functioneze

| unprietenaproape a răspuns:

Vreau si eu sa incerc. nu m am vopsit niciodata. in cat timp se duce culoarea?
Sa revii pe site si sa ne spui si noua

| capricc a răspuns:

E mai mult vorba de reflexe care prind pe un par deschis la culoare, la fel cum musetelul da reflexe aurii

| deliqventa13 a răspuns:

Buna,daca ai parul saten acea apa ii va da o stralucire si putina culoare roscata parului, sa stii ca la varfuri se va observa mai tare. Oricum parul va fi mai hidratat si mai frumos :*

| Valentyna290497 a răspuns:

Nu ti se coloreaza parul, dar il hraneste, ii da o stralucire aparte, devine mai moale, mai matasos si ii trateaza radacina

| danutza_1678 a răspuns:

Eu folosesc apa aceea pentru a fi parul mai moale si mai stralucitor laughing)nu am devenit roscata...

| roxanaandreea a răspuns:

Mama mea a folosit metoda asta dar a trebuit sa faca asta timp de mai multe spalari ca sa se vada un rezultat. S-a spalat cam timp de 3 luni facand acest ritual si abia atunci s-a vazut nuanta roscata din par mai clar.winking

| Anonim1045 a răspuns:

Eu stiam ca daca ai parul saten o sa ti se inchida culoare cu infuzie de nuci nu ca ti se face mai roscat...dar, poti incerca, nu are ce rau sa faca.

| gabby77 a răspuns:

Eu mi-am facut si pentru ca am parul inchis la culoare are doar reflexi roscate, dar a incercat si verisoara mea care este mai blonda si se cunoaste si in plus parul arata super bine. Funda?