| marrr a întrebat:

Hellohappy Fetelor, pe voi cat va tine cand va epilati cu epilatorul? Eu folosesc Braun Silk Epil si ma tine doar 3-4 zilestraight face Firele cresc foarte repede.

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si eu tot epilator dala folosescbig grinSi ma tine cam 3 saptamani...big grin Poate este stricat epilatorul tau sau poate pur si simplu iti creste tie mai greu parul.winking
Poti sa incerci sa te epilezi cu ceara la salonwinkingPoate creste mai greubig grin

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Inainte ma tinea mai mult 3-4 saptamani, dar acum doar o saptamanastraight face si cred ca e de la epilator nu le mai smulge asa bine ca inainte si in plus depinde de persoana, dar vezi ca la avon de la so skin soft e o crema pentru incetinirea cresterii parului n'am folosit'o sa-ti garantez lukrul asta dar o poti incercahappy

| NinaY a răspuns:

Pe mine? pai cam 4-5 saptamani.

| marrr explică:

Aparatul meu smulge

| n0name a răspuns:

Poi depinde cum il folosestilaughing daca folosesti functia de raslaughing e clartongue

| Miruna_7873 a răspuns:

Pe mine 1 -2 saptamani.;-?

| lavynika a răspuns:

Si eu am aceiasi problema. Du-te la salon si epileaza-te cu ceara este cea mai eificienta solutie si, de altfel, cea mai sanatoasa, deoarece nu se rup fire de par si nici nu iti cresc sub piele.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pai cam 3 saptamana uneori chiar 4 si tot acelasi epilator am

| Aura a răspuns:

Chestia asta variaza de la o persoana la alta. De exemplu pe mine ma tine chiar si 5 zile, insa pe o prietena de-a mea chiar si mai mult. Depinde de corpul fiecarei fete.

| Sanzii123 a răspuns:

Pe mine 2 saptamana big grin

| *.*.*.Punky love .*.*.* a răspuns:

Pe mine ma tine cam 10 zile

Răspuns utilizator avertizat
| katty_8059 a răspuns:

Shtyu asa mi se intampla si mie