Oricat de mult ai incerca sa ajungi la un blond orice blond acasa nu vei reusi! Blondul e o nuanta foarte problematica, nu iese cu orice produs.La salon folosesc produse profesionale pe cand cele de import nu sunt si in loc de blond o sa-ti iasa portocaliu.Asa ca scrie-i lui Mos Craciun sa iti faca programarela un salon.
Salut! Nu vreaus a par rautacios dar. cati ani ai? te-ai gandit ca peste catva timp iti v-a cade parul? Bun intleg ca vrei sa fii blonda, dar inainte de a te face. uitate la tenul tau culoarea pielii si vezi daca iti sta bine cu blond, poate iti sta bine cu un brunet deschis, saten, ti-l poti ondula sau cret, sau nu stiu . Dar la blond, stiu ca verisoara mea s-a vopsit si numai blond era , culoarea puiul de gaina il avea in cap , vopseste in alta culoare caci bine tu te vopsesti dar. de nu te vopsesti calumea sau la un profesionist /salon- vorba lui @SeiBella, nu scoti nuanta dorita si mai rau. cand se duce culoarea, se vede naspa culoarea naturala a parului impreuna cu blond, de pe crestetul capului; deci gandeste-te bine ce vrei sa faci, intreaba alea de la salon, cu ce merge sa te vopseste [culoare].