| FinettiMlk a întrebat:

Hello! Girlsss in august m-am vopsit cu albastru de metil dar doar pe partea din spate a parului nu stiu cum sa explicwhistling si am citit ca la 3-5 spalari se duce.Mhmm suntem in noiembrie deja si nu mi s-a dus tot, bine nu ma deranjeaza foarte mult dar totusi as vrea sa stiu daca se mai duce jos happy. Si in vacanta de iarna ma gandeam sa ma vopsesc doar la varfuri cu un roz sau ceva de genul, si nu cred ca ar arata bine daca o sa mai am albastru de metil care acum este verdelaughing. Ok, deci. vreo parere? FUNDAAAA! :*

Răspuns Câştigător
| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Şi eu am fost cu albastru de metil doar la capete, asta a fost în vară încă şi acum am nuanţă la soare de albastru de metil, poate cu timpu se va duce jos, şi dacă vrei să pui altă culoare peste nu cred că se va vedea nasol, se va vedea culoare pe care ai pus-o nu albastru de metil.

2 răspunsuri:
| Lora1 a răspuns:

Mmh thinking nu cred ca verde si roz ar sta bine impreuna dar albastru da :X imi place mult ideea big grin

| cosminvasile a răspuns:

Cu apa oxigenata e posibil sa iti iasa culoarea, doar ca daca ai parul sensibil il arde usor si il si poate deschide la culoare cu o nuanta, dar nu in toate cazurile.