| Nico_6399 a întrebat:

Hello hello! Am si eu o rugaminte la voi.Va rog sa ma ajutati sa gasesc un nume pentru noul magazin pe care il voi deschide cu rochii de mireasa si rochii de seara, dar sa nu fie prea lung numele si sa fie cat de cat usor de retinut, aaa si sa nu corespunda cu alte nume din comert... cel mai important!big grin Va multumesc mult pentru ajutor:*

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Modern Brides
Styllish Brides
Wedding Memories
Nikole's
Nikoleta's
Nico's

17 răspunsuri:
| Fllorentina a răspuns:

Nico`s stille

sau cv ce te reprezinta, poti pune numai numele tau simplu scris mare si sub numele tau sa fie scris de exemplu : Rochii de mireasa

Nu trebuie sa fie sofisticat, trebuie sa fie cat mai simplu pentru ca oamenii sa retina mai usor si sa te cunoasca si dupa numehappy

bafta :*

| Nico_6399 explică (pentru Fllorentina):

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Ati mai avea ceva idei?

| kitishor a răspuns:

Buna! Nico Style, Zuzu, Vogue, Dress-vogue, Cardinal, Beauty.
As fi foarte incantata ca magazinul tau sa poarte numele alese de mine thinking

| lollipopzz a răspuns:

Bride Style sau Fashion Bride(poti si la plural) big grin...Bride Dresses

| jan33tt a răspuns:

Miss swettie...asta e ...si nico-stil, asa cum a zis ALYNAMARYA, exista deja.cel putin in Valcea. funda?

| blueblood30 a răspuns:

Wedding Dress Boutique

| blueblood30 a răspuns:

Scuze daca e si de seara Dress Boutique

| ALYNAMARYA a răspuns:

Cred ca te numesti Nico, nu? Il poti numi Nico-stil. La multi ani pentru anul nou si multa sanatate!

| Nico_6399 explică (pentru ALYNAMARYA):

Multumesc la fel si tie.Chiar nu as vrea sa se cheme Nico Style sau ceva legat de numele meu. Vroiam un nume frumos, elegant si usor de retinut

| andypandy a răspuns:

Numele tau complet care e?

| Nico_6399 explică (pentru andypandy):

Nu vreau sa se cheme magazinul cu numele meu in nici un caz.Mai toti isi pun numele, vreau ceva mai deosebitwinking

Nu vreau sa se cheme magazinul cu numele meu in nici un caz.Mai toti isi pun numele, vreau ceva mai deosebit.

Nu vreau sa se cheme magazinul cu numele meu in nici un caz.Mai toti isi pun numele, vreau ceva mai deosebit.

| andypandy a răspuns (pentru Nico_6399):

Normal ca nu. Dar ai putea face o combinatie.Asta depinde de numele tau. La mine de exemplu e foarte usor de retinut. Combinatie primul nume+al doilea nume big grin

| Altair23 a răspuns:

Ce zice de Rochia Printzesei?

| titi14 a răspuns:

Buna ma gandesc la numele mireasa(dedicat rochiilor de mireasa)iar motoul de la noi cumparati si nu regretati sper ca te-am ajutat fundita?

| AlxMihai a răspuns:

Daca e vorba de deschis un magazin pe net atunci ar trebui sa citesti si sa te consulti cu tipi care se ocupa de promovare si SEO pe site-uriwinking daca vrei ca sa ai comenzi si vizite, te astept cu un mesaj pe privat stiu eu ce spunwinking