| dragutza98 a întrebat:

Hello
ma intalnesc cu prietenii si nu stiu ce stil sa adopt!
fundita (pentru cel mai bun stil)

Răspuns Câştigător
| Lexus28 a răspuns:

Depinde si unde te intalnesti cu ei.In orice caz, prima regula este sa fii tu insati. De ce sa iti pui nu stiu cat slipici pe tine ca sa iesi in evidenta, daca tu esti, de ex o persoana retrasa? Intelegi ce vreau sa spun. Esti tanara, asadar:daca iesiti in oras, imbraca o tinuta lejera, tinereasca, eventual in culori pastelate, ca se poarta.(Rochita cu balerini sau o pereche de blugi cu o bluza cu maneci scurte/3sf, eventual si un plovaras deschis la nasturi, in caz ca se face mai frigut). Parul nu-l prinde prea sofisticat, eventual intr-o coada pe care sa o "ciufulesti"putintel. In rest, ai grija cu accesoriile. Daca ai o bluza mai decoltata pune-ti un lantisor mai lungut, si cercei mici, iar daca in partea de sus esti mai acoperita, faci invers, renunti la lantisor/colier si pui niste cercei mai marisori. Si... distreaza-te!

6 răspunsuri:
| Robbe a răspuns:

Stil?
Nu prea te inteleg, iti trebuie stil ca sa te intalnesti cu prietenii? happy
Trebuie sa fii tu insuti; bine si putin mai glumet/ata ca sa atragi unpic atentia tuturor...

Daca prietenii tai is prea "smecheri" pentru tine eu zic sa-i lasi balta ca apoi nu o sa-ti sara in ajutor sau nu o sa fie de partea ta niciodata daca sunt asa... Crede-ma ca stiu ce vorbesc.
Odata am fost cu prietenii in parc la mine si s-a luat unu mai mare de mine si eram toti acolo, nu a sarit nimeni in ajutor pentru mine bine ca nu era nici ala "Oncescu" da spun ca putina solidaritate nu strica...
Daca esti mezinul grupei sunt slabe sanse sa fii acceptat, zic eu.
Bafta! Si nu uita prietenii care te accepta asa cum esti sunt prieteni adevarati!

| xxxxx_8576 a răspuns:

Fundita e bine dar trebuie sa fie pe masura si nu prea...

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi cel mai bun :fii tu insuti! sau trebuie neaparat sa adopti un stil? funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fi originala; daca nu esti originala, daca nu ai propriul stil, macar nu adopta un stil doar asa de fatada...trebuie sa ai un stil in care sa te simti comfortabilahappy eu de ex ma simt bine cand ma imbrac casual.

| LigiMe99 a răspuns:

Adopta stilul "Nu-mi pasa cum arat, am iesit sa ma distrez, nu-mi pasa de ce zice lumea!" Este la moda si e super tare. Chiar daca stilul spune "Nepasator, asta mi-am trantit pe mine" tu trebuie sa il faci sa para neglijent si ciufulit, dar cu stil. Prinde-ti parul intr-o coada neingrijita si pune-ti skateri sau tenisi (daca ai) Pune-ti o pereche de blugi decolorati artistic sau cu petice sau taiati, dar cu material dedesubt, sau cu o pereche de colanti pe dedesubt (dar ai grija sa nu se observe). Pune-ti un tricou gri negru sau alb si pe deasupra o camasa cu carouri (de exemplu una cu carouri cu negru si verde inchis) (trebuie culori inchise) care sa-ti vina putin mai larga. Lasa-ti-o deschisa si indoaie-ti manecile neglijent, cam pana la coate, poate putin mai jos. Pune-ti o esearfa (nu eleganta, o esearfa normala, gri sau neagra) si daca vrei fardeaza-te cu gri, negru sau alb si da-te cu prerle bronzante in obraji. Sper ca te-am ajutat!winking

| ImHereForYou a răspuns:

Cel mai bine este sa fii tu insati sh sa nu iti mai faci griji ce cred ceilanti despre tine pentru ca ei nu-si vor schimba parerea ci doar vor crede ca ca esti o fitoasa...
Nu vreau funda... vreau doar sa ajut
PwP