Bună.
Eu foloseam placa sau ondulatorul zilnic, aşadar aveam părul deteriorat. Uite cum l-am ''reparat'': am folosit o mască preparată din 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de ulei de ricin, o linguriţă de zeamă de lămâie, 2 linguri de miere, o lingură de smântână - o laşi să acţioneze 30 de minute şi o foloseşti o dată pe săptămână. Apoi şamponul şi balsamul Syoss Repair Therapy (portocaliu). L-am uscat cu feonul, dar am folosit un spray pentru protecţie termică precum cel de la Wella Flat Iron Spray pe care îl foloseam şi când îmi îndreptam părul. Totuşi, ar trebui să renunţi măcar o lună la placă.
Sper să te ajute.
Renunta la placa! Parultau va reveni la normal daca nu il mai stresezi cu rahaturi de gen placa! De ce nu esti multumita cu parul lasat de mama natura? Toate fufele isi intind parul cu placa, crezand ca asta le va face mai atractive sau mai inteligente! Fii originala : toate fetele folosesc placa, iaca eu n-o folosesc! Imi bag picioarele-n ea de placa si in cine a inventat-o! La ce iti trebuie un par intins? Ca sa arati la cap ca alte 1100 de fete? Aspectul natural este mult mai atractiv decat un aspect dobandit prin mijloace tehnice gen placa!
Poii altadata cand mai folosesti placa da-te cu
http://www.syoss.ro/index.php?id=78
e extreeem de bun!:D
fundita?:o3:o3
Pai in primul rand ar trebui sa nu te mai faci cu placa decat o data pe saptamana. Tundeti 1 cm din varfuri iar ca masca poti folosi:
1. ulei de mazline amestecat cu galbenus de ou.
2. ulei de ricin, vitamina A uleioasa, cateva picaturi de lamaie si miere (aceasta este si pentru cresterea parului).
Si eu sunt in aceias situatie, mi-am tuns din varfuri si nu m-am mai facut cu placa de 2 saptamani(inainte ma faceam aproape zilnic) te sfatuiesc sa eviti sa te mai faci cu placa pentru ceva timp, asta daca nu vrei sa ajungi sa te tunzi scurt pentru ca parul sa se regenereze. O sa fie mai greu fara placa dar o sa vezi ca o sa te obisnuiesti si fara ea.
pup:*
Te duci la farmacie sh cumperi ulei de ricin e vreo 5 lei...iti regenereaza parul foarte repede. pup:*
Primul pas ar fi sa te tunzi, si sa lasi de o parte placa pentru un timp ca de aceea sa deteriorat foarte tare, tu ar trebui cam 3-4 luni sa nu iti mai indrepti parul.lasa-i o pauza si spalate cam odata la 2-3 zile. o sa vezi ca o sa fie bine