| aDa23 a întrebat:

Hello people ^^ am si eu o intrebare >: ziceti-mi si mie niste diete in care slabesti fte repede in scurt timp funda; x

10 răspunsuri:
| IoanaAndreea97 a răspuns:

In primul rand caluleaza-ti indicele de masa corporal cu ajutorul internetului. In functie de rezultat, vei stii exact daca nu trebuie sa slabesti, daca trebuie sa slabesti putin sau mai mult. Pentru a slabi circa 2-3 kg pe saptamana maximul de calorii pe care ai voie sa le consumi pe zi este de 500. Caloriile fiecarui aliment pe care il consumi le vezi in tabele de valori pe care le gasesti tot pe net. Ca sa nu depasesti 500 de calorii meniul tau trebuie sa fie urmatorul: dimineata o felie de paine integrala cu sunca si cascaval, apoi o gustare: iaurt natural in care pui o lingurita de miere si cereale integrale. La pranz un bol de supa de circa 2 polonice + 2 bucati mici de carne de pui si 100 grame orez sau salata. Gustare; 1 mar. Cina: salata de fructe ( portie de circa 150-200 grame). Nu uita ca nu trebuie sa mai mananci nimic dupa ora 6 jumatate-7 seara si sa eviti dulciurile, alcoolul, tigarile si cafeaua. La mine dieta a dat rezultate dar in plus fata de asta coboram si urcam scarile la bloc de trei ori pe zi. Am slabit 3 kilograme in 2 saptamani. Succes! funditaAhappy?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nerecomandat. Iti distrugi rinichii.

| Your5angel a răspuns:

1)la dejun maninca un terci sau vreo caşă pentru dorinta, un ceai dietic si poate lamie dupa gust!
2) la prinz maninca tot ce vrei tu insa ia seama sa maninci cu masura!
3) cina o iai cu cerale sau ceva usurel! nu uita ca pepenele verde tot te ajuta sa slabesti! maninca cel putin o felie pe zi! sper sa iti ajute mie mi-a ajutat! fundita?

| pushtius1 a răspuns:

Nu este recomandat sa slabesti foarte rapid, iti recomand un site care in urma unui test iti va oferi un ghid de slabire personalizat, acesta este: http://www.slabeste-usor.info

| elrusso a răspuns:

Ma uit la raspunsuri si ma minunez! In primul rand daca slabesti prea repede in prea scurt timp o sa ai probleme pentru ca si organismul ala are o perioada de adaptare, in al doilea rand, fa mult sport, alearga in fiecare zi pana cazi din picioare, si nu in ultimul rand, daca aia e poza ta cum cred eu, de la avatar, inseamna ca ai mai putin de 60 kg si nu ai nevoie sa mai slabesti, doar daca nu cumva vrei sa ajungi anemicabig grin

| Sandysandy a răspuns:

Mananca fructe dar nu banane.lasa painea si carnea nu manca dupa ora 6. funda?:*

| edy1321 a răspuns:

Apucate de fumat, cand iti e foame fumeaza o tigara si iti trece. Dar sa manaci o data pe zi, dimineata, dupa aia sa fumezi.

| addyna a răspuns:

Mai este un regim disociat si eu l'am tinut...
e o zi legume.o zi fructe,o zi peste,o zi carne (mai bun pui), o zi lapte, o zi branza si apa,,,,, zlabesti mult daca il ti cu strictete