anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Sa incep... happy Am un majorat sambata.As vrea sa'mi dati o idee cum sa ma imbrac...Majoratul se tine la un restaurant, insa nu vreau sa fiu imbracata elegant, etc.Eu ma gandeam la niste pantaloni scurti albi din denim cu un dres negru mat, cizme pana aproape sub genunchi si un top negru cu 2 randuri de scris argintiu pe piept.big grin Cum vi se pare? Dati si voi alte idei happy [am 1.72]
Ms:*

4 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Pantaloni scurți? Dar nu osă-ți fie frig? În rest totul e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonime de ce nu spui bre asa? la multi ani.pai de aia voiai reteta aia cu branza? facem rabat de la regula cu postul.deci esti o anonima? fii bre feminina, nu baietoasa.pantaloni cu dres? ia-ti o rochie eleganta, si niste bijuterii asortate, cu culoarea si machiajul.simplu si ieftin.arata ca esti o femeie tanara, frumoasa si atragatoare.si mai ales; deosebita si MAJORA.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este majoartul meu.este al unei prietene happy

| raluzupy a răspuns:

Asa ai cam arata de club... ca sa fii stilata dar nu prea eleganta ai putea sa-ti pui o camasa mai lunga (cum se poarta acum) cu o curea, pantaloni scurti negri daca ai sau de blugi si cizme. dar eu consider ca nu ar trebui sa-ti pui dres negru. acum, depinde si de cum te simti bine...