Buna! si eu intentionez sa fac acelasi lucru, am vazut tutoriale pe net si fete pe bloguri de frumusete si produsul folosit era syoss lightener care se gaseste in 3 nuante de blond, depinde cat de deschis il vrei, este un fel de decolorant mai bland pentru par dar combinat cu vopsea in orice caz bun pentru ombre, pretul este 16 lei si il gasesti in orice supermarket, eu cu siguranta asta o sa folosesc, sa ai grija sa nu te duci prea sus cu vopseaua, cauta tutoriale pe youtube, succes!
Și eu am auzit de Syoss Lightener pe unele bloguri și pe youtube. Sper doar să îl găsesc. Momentan, mai caut câteva sugestii/idei.
Mulțumesc, la fel și ție!
Hei! poate-i prea tarziu, dar totusi sa-ti zic. Si eu am vrut aceeasi chestie si mi-am luat syoss lightener in varianta cea mai puternica, adica 12-0. E adevarat, a iesit, insa mi-a cam deteriorat parul. si apoi l-am vrut si mai deschis si mi-am mai luat unul, dar 10-0, fara amoniac si a fost mai ok. De atunci m-am tuns si nici nu prea se mai vad iar acum vreau sa ma fac din nou. Ma gandeam sa ma duc la un salon, ceva. dar nu stiu...